България е една от страните с най-добър интернет в света. Скоростта му е бърза, а цената - достъпна. Доскоро се намирахме в Топ 20 и пред страни като Германия. Хората в страната ни масово разполагат със смартфон или компютър, което им позволява връзка с глобалната мрежа. Тези факти способстват за дигитализацията на редица услуги, които вече можем да свършим с няколко клика.

Един добър пример е приложението еPay.bg. През апликацията или сайта можете лесно, бързо и сигурно да платите сметките си, където и да се намирате. Функциите на услугата далеч не се изчерпват само с това.

Какво можете да свършите от вкъщи, само с няколко клика, ако използвате ePay.bg:

Плащане на битови сметки

Вече 20 години еPay.bg предлага възможност на физически и юридически лица да плащат своите сметки онлайн по възможно най-лесния и удобен начин. За целта е необходимо да регистрирате абонатния номер на сметката и дори и да нямате регистрация в ePay.bg - можете да заплатите, въвеждайки банкова карта. След това всеки месец ще получавате новите си сметки, когато излязат. Освен това лесно можете да проследявате и историята на плащанията, без да събирате хвърчащи листчета и бележки.

Онлайн плащания

Възможностите на приложението обаче надхвърлят плащането на ежемесечните ни задължения за ток, вода, телефон и други. Над 6000 дружества и организации приемат плащания през еPay.bg. Добре е да знаете, че може да погасявате месечните си вноски по кредитни карти и задължения по отпуснати кредити.

Компаниите отчитат автоматично всяко плащане - така може да сте сигурни, че парите ви са отишли, където трябва.

Ако искате да пазарувате онлайн, без да е необходимо да въвеждате данните на картата си при всяка покупка, то еPay.bg отново идва на помощ. От сайта можете да проверите кои магазини приемат плащания онлайн, като изборът е доста голям.

Плащане на данъци

Плащането на данъци и такси може да бъде истински натоварващо задължение, а едва ли са мнозина тези, които биха искали да се редят на опашки за това. ePay.bg има решение на този проблем, като погасяването на задълженията става доста лесно.

Към повечето общини плащането на данък сгради, МПС и такса смет се извършва само с въвеждането на вашето ЕГН. За плащането на осигуровки и данъци може да се регистрирате в сайта на НАП.

Не е за пропускане и фактът, че ePay.bg предлага лесен и удобен начин за плащане на глоби към КАТ, без съобразяване с работно време и чакане на опашки.

Превеждане на пари

Приложението еPay.bg е изключително удобно за всички родители, чиито деца са студенти в друг град. Апликацията обаче може да се използва за бързо и надеждно изпращане на пари, когато двете страни са регистрирани в системата.

През ePay.bg можете да превеждате суми на роднини и приятели по еmail или мобилен телефон на получателя. Чрез SMS или email съобщение получателят ще бъде уведомен как да изтегли изпратените от Вас суми.

Веднага след като наредите превода, сумата ще бъде изплатена на получателя. В случай, че няма регистрация в ePay.bg, получателят ще може да изтегли парите на каса на EasyPay.

Голям плюс е, че преводите към сметка в ePay.bg са безплатни и без такси.

Проверка на задължения

Ако се чудите дали имате някакви задължения, но не искате да звъните или ходите на място, можете да проверите чрез ePay.bg. Само с няколко клика, правите бърза проверка на това какви са настоящите ви задължения и имате ли нови сметки. След като веднъж платите дадено месечно задължение, автоматично получавате новата сметка, когато тя излезе.

Само с няколко клика, потребителите могат да се възползват от широкия спектър услуги на ePay.bg, които далеч не се изчерпват с посочените по-горе пет примера. Всъщност приложението е много удобно и за всички търговци, които искат да улеснят своите клиенти.

За да започнете да плащате онлайн от вкъщи, да изпращате или получавате пари, или да следите сметките си, е достатъчно само да изтеглете мобилното приложение за iOS и Android или да посетите страницата ePay.bg

 

*Рекламен материал