Google Добавете ни като предпочитан източник в Google
Facebook въведе интересна нова функция в популярната социална мрежа. С помощта на бутона Snooze вече можете временно да заглушавате потребители, чийто мнения ви досаждат, без да ги махате от списъка с приятели, предава Mobile Bulgaria.

След като заглушите дадения човек, страница или група просто техните статуси няма да излизат във вашия поток с новини за период от 24 часа, седмица или 30 дни. След изтичането на зададения срок Facebook ще ви попита дали искате да продължите заглушаването или не.

Идеята е да не се отписвате от дадена страница само защото в даден момент тя пуска твърде много съдържание, което не ви вълнува. За момента бутона Snooze все още е в експериментална фаза и не е наличен за всички потребители. От Facebook коментираха, че функцията е в тестов период и не се ангажирали със срок за нейното пускане към всички.
Google Добавете ни като предпочитан източник в Google
ИЗБРАНО