Лятото наближава, а с него идват и отпуските, пътуванията, разходките до нови места, приключенията и незабравимите изживявания. А това вече оказва влияние и върху профила на електронната търговия в България. Запознати от сектора отчитат повишено търсене на ваканции, продукти за море, за почивка, за сватбени пътешествия, приключенски лагери за деца и други. Все по-често онлайн се предлагат и ваучери за почивки, продукти като плажни хавлии, кърпи, бански, надуваеми продукти, различна козметика, здравословни храни и хранителни добавки за отслабване, дрехи, аксесоари и други.

Освен цялата тази гама от продукти и услуги, позната на всеки, който се подготвя за лятната си отпуска, напоследък все по-често се търсят и други категории артикули, свързани с лятото. Сред тях са например надуваемите джакузита от KikiRiki.bg и други свързани продукти, които се използват предимно през летните месеци. Търсенето по интернет на такива развлекателни съоръжения напоследък се увеличава на седмична база, посочват още от бранша. Този тип продукти са желани от все повече потребители.

Надуваемото джакузи е луксозен начин за отмора. Можете да поглезите телата и сетивата си без да ходите на спа процедури. Висококачествените надуваеми джакузита, изработени от устойчиви материали, гарантират пълноценен релакс. Сайтът предлага качествени надуваеми джакузита, подходящи за вашия пълноценен отдих и почивка, както и множество други продукти от тази категория включително басейните за двора.

Басейните, които са подходящи за употреба в двора или градината, са чудесен начин да избягате от летните горещини и да бъдете в компанията на семейството и приятелите си. При покупка на такова съоръжение обърнете внимание на големината - ако смятате басейнът за двор да бъде използван както от възрастни, така и от деца, то дълбочината трябва да бъде не повече от един метър. Обърнете внимание при избора на големина - наличието на вода и колко често ще се сменя тя, съветват още от сайта. Формата на съоръжението също е фактор - тя зависи от мястото, с което разполагате. Екипът на KikiRiki.bg предлага богато разнообразие от качествени басейни за двора или градината, които са подходящи както са прохлада през лятото, така и за забавления за най-малките членове в семействата ви.

Представители на сайта посочват, че през последните дни търсенето на продукти като надуваеми джакузита и басейни за двор се е увеличило и очакванията са с навлизането в активния летен сезон тази тенденция да се засили. Според тях причините подобни артикули да се поръчват все по-често онлайн, са свързани с удобството от пазаруването онлайн, бързия преглед на разнообразната гама от продукти, високото качество на артикулите, бързата доставка, различни промоции, достъпни цени.

"Ако имате затруднения, то винаги можете да се обърнете към консултант, за да ви помогне да вземете най-доброто за вас решение. Екипът ни е винаги на разположение" - добавят още от онлайн магазина за детски и бебешки продукти, предлагащ широка гама от пособия и аксесоари от висококачествени материали с внимание и любов към всяко дете. "Приятелското отношение и грижата за нуждите на клиентите са само част от важните неща за нас и се стремим да задоволим нуждите на всяко едно дете, като превърнем ежедневната игра в истинско приключение" - посочват още от сайта.