Коментари - НАСА потвърди за планета с условия за живот | IT.dir.bg
назад

НАСА потвърди за планета с условия за живот

Космическият телескоп "Кеплер" е потвърдил наличието на първата планета извън нашата слънчева система, която се намира в обитаемата зона - регионът, където може да съществува течна вода на повърхността на планетите, съобщи НАСА.

Обратно в новината

Коментари - НАСА потвърди за планета с условия за живот | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добър полет на записалите се да пътуват до там, но.....връщане назад едва ли ще има, ако въобще "съществува" такава планета.Стремежът за полет навън е много голям явно!

температурата там би трябвало да е около 22 градуса по Целзий,,- Пак са сбъркали тези умници, не 22 С а 18 F така че си правете сметка като идвате.

Горко и на тази планета ако някога се докопаме до нея,щото виждаш ли ние хората сме паразити,вижте какво правим с нашата родна планета,как ли ще се отнасяме с чуждата?

Казважете на какво разстояние са, и давайте да ги колонизираме, че ми писна вече в тази дупка ;-)

600 светлинни години - отивай.

Ехеее, а у нас медиите революция правят, когато от БАН съобщят, че "открили нов астероид", пък тия в САЩ още в средата на миналия век серийно брояха астероиди автоматично, а сега гледам, че и несъществуващи планети в отвъдното броили по няколко десетки на ден. Бравос, бравос, кога Ше ги стигнем?!

Къде си АСПАРУХ ?

В шатрата, шатрата. Моля сееее на Танграта, Танграта ....

Отивам да обложа с данък тия копелета! Докато не са дошли синдикатите...

Качвайте цялото правителство в една капсула и ги отпуцвайте натам със се индо-европейския им електорат!....

тея от НАСА много се излагат тая планета македонците я откриха много отдавна

Бойко ще построи шосе дотам.

Еййй да можеша душманите народни да се оттеглят на тия пусти планети дето стана модерно да "откриват" напоследък :))) Тия в наса май нямат срам повече и от наште чалгарки, а?!

Душманите народни произлизат от...народа. Този същия. Човек докато се изкачва нагоре се променя. Те са каквито сме и ние!