Коментари - Отклоняват астероид, застрашаващ Земята | IT.dir.bg
назад

Отклоняват астероид, застрашаващ Земята

Учените възнамеряват да отклонят траекторията на астероида Апофис, който може да се сблъска със Земята през 2029 г.

Обратно в новината

Коментари - Отклоняват астероид, застрашаващ Земята | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе не знам , ама на мен тази снимка на астероид ми прилича на ухилен череп ... :D

Ами да звъннат на Холивуд, те знаят как да се оправят с въпросния астероид. Брус Уилис и Бен Афлек са на линия. :)))

Вероятността дотогава да сме умрели от глад поради лошото управление на ГЕРБ и другите след него на изборите (вероятно БСП/ДПС/Ахмед Доган) е много по-голяма от тази да ни уцели и най-мъничкия астероид!

...От ромската асоциация за интеграция и прогрес са живо заинтирисовани от наличието на " джилезо" в астероида .При наличие на полезно съдържимо над 2% , те поемат грижата за разтоварването му още в най горните слоеве на стратосферата и утилизация в пунктовете в Ботунец .Така че ,нЕма съ плашьте , съпреживявайте страданията на ФатмаГюл в "Пепел от рози " и за друго да Ви не пука !

Кажете на мангаУите, че астероида е от бакър. После, направете подбор на 1 000 000 от тях, дето да ги изпратите да го опоскат още докато е в космоса!

Ммммбах та лелеееиии !Ми то у мъзьето дали ще се размине ?Там сал и компотец е останал ... / Навън дори и ядрена зима да настъпи ,то се сие като при Дянков -влошаване и замразяване , стагнация дефлация / Боли ме гъзерот !/

Към земята лети огромен астероид.Американците решили да спасят света и в момента към земята лети огромен астероид с ядрена бомба в него.

Той астероида все пак с нещо може нещо да се направи.Но най голямата опасност идва о планетата Нибиру.Която около средата на декември тази година ще бъде най близо до Земята.Вариантите са няколко.Единият минавайки през астероидния пояс да отклони много астероиди към нас.Другият е апокалипсис за Земята. Понеже е 4 пъти по голяма от Земята под силната и гравитация ще предизвика Забавяне на въртенето на Земята.Но океаните няма да могат да се спрат толкова бързо . В резултат на това ще настъпят ужасни последствия. Даже до промяна на географската карта на Земята.

Прав си! Ама това е заговор на извънземните. Ако тая планета дето са я направили от дугата страна на слънцето ни пропусне се знае от сигурен изсточник че ще изпратят звездата на смърта да ни дропне с много як смъртоносен лъч!

Такава планета Нибиру НЯМА ! Стига писахте глупости от научната фанатастика !

а дано да падне баш връз парламента , баш кога си гласуват отпуските или заплатите

а бе какво ти пука нали сме матрица

Кажете на астероида че ще падне в България - и той сам ще си промени траекторията ;)

Навремето започнаха да строят буни по морето за да го впрегнат за икономически нужди! Те промениха всичко! Какво ли ще стане ако променим евентуален сблъсък на един астероид сега?

Брус е нашият човек за тази работа :)

Чък Норис дотогава ще е в цветущо здраве (все пак той е единственият джадай на Земята),така че той е нашия човек.Един смешен астероид не е нищо за него,след богата гощавка със солидна порция "Смилянски" боб едно мощно изригване от чъкнорисовския гъз ще издуха всичко-пък било то и някоя планета.

вероятността да нацели суперсила е голяма. ние ще гледаме сеир като благодарност за честното отношение към нас и от изток и от запад...

Ами да се обадят на Брус Уилис докато е още на този свят - той има опит