Коментари - Samsung спечели дело - Galaxy не бил ”готин” | IT.dir.bg
назад

Samsung спечели дело - Galaxy не бил ”готин”

Корейската технологична компания Samsung спечели патентната битка с американския си съперник Apple, след като британските власти обявиха, че таблетът Galaxy не е достатъчно "готин", за да бъде бъркан с конкурентния iPad.

Обратно в новината

Коментари - Samsung спечели дело - Galaxy не бил ”готин” | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вярно е опростен дизайна на iPad - Първо няма слот за карта; Второ - Samsung пишат на гърба Samsung, защото са горди че са го произвели. На гърба на iPad-а има частична ябълка, но няма как да напишат Apple, защото това е Foxconn... Трето, Samsung-a има повече от 1 (един) бутон, за да е по-лесно на потребителите.

прав си че Епъл нищо не произвеждат - а и по-добре корейско отколкото китайско !

Да бе да, то и Мерцедес нищо не произвеждат и ги е срам да напишат Мерцедес, затова слагат звездата само хахаха.

И ако забравим, че Апъл дадоха на света графичен интерфейс за потребителските компютри, онова, което твърдиш, ще звучи приемливо. Ако забравим, че Апъл прави прости решения, които решения иначе бваха с по 20-330 клавиша, да се чудиш кое за какво е. Ако забравим, че лумпенскитте породукти не само в електрониката, но и в политиката - дърпат назад прогреса, докато аристократите дърпат напред, за да компенсират регреса... Изобщо лумпенът си е лумпен, както бивш циганин няма. Лумпенът вечено търси нещо наготово, та да му падне да го опошли. После и ще оплюе, за да се покаже до край. Всичко това донякъде му е вродено, а до някъде е личен избор. Но все си е на лумпен :-)

Графичния интерфейс както и мишката г дадоха Xerox а Apple ги откраднаха, за което и бяха успешно осъдени и подписаха споразумение още 1979 г. Но кошчето за боклук си е оригинално на ябълките.