Коментари - Google активира Street View за България | IT.dir.bg
назад

Google активира Street View за България

Официално технологичният гигант Google пусна 360-градусовата виртуална разходка из улиците на България в Google Street View.

Обратно в новината

Коментари - Google активира Street View за България | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Снимали са навсякъде, само не са влезли в къщите и блоковете. Разполагат с доста добра техника.

Оценяваме! Но си мисля, Всеки друг сезон само не този беше най-подходящ, нито зимата е зима нито пролетта пролет, да не говорим за слънчевите месеци. Поне това можеха да ни спестят.

"In Bulgaria, peoples faces and license plates are rarely blurred. I like their privacy laws better then our Canadian laws" Това нещо да ви говори? Ако някой си е направил труда, щеше да види, че много малко снимки от България са със замъглени лица или номера.

Абе не знам, аз разгледах няколко места в няколко различни града и навсякъде бяха замазани и лицата и номерата. Ама не знам, може в твоята паралелна вселена да не е така. Освен това в нея явно на канадците много им пука за Street View-то в България, защото в моята обикновено ме питат дали имаме ток.

веднага се открих - нищо ми няма на лицето, не е изобщо замазано! И всички познати са ме видяли и познали!

Google мизерия View :D

Сравни го със западните градове. Просто друга Вселена. ДРуга реалност. Отврат. И говоря за София, център, където, уж, трябва да е най-добре. Как стават тия неща...

Голям проблем се оказа това Street View. Сега как ще прикриваме селската си природа из "пред чужденците". То не са коли паркирали в градинки, то не са гащи и чорапи по балконите, то не са "всичкото роми" с коне и каруци по разбитите улици. Само за ценители :)

Че е кочинка, кочинка е, ама не се притеснявайте чак толкова. Сигурно не сте виждали улиците на 100 метра от мястото на кулите близнаци в Ню Йорк - малки улички, с огромни кръпки, планини от боклуци пред магазините, щото нямат контейнери. Не се палете чак толкова. Нормалния европеец е свикнал да вижда пикаещи по улиците на Мадрид, Рим, Берлин и Лондон и даже не му пука. Е, ако има сниман някой нашенец дето "разтоварва" самосвала, тогава може и да блеснем с оригиналност.

Напротив, кочината която сами сме си създали е огромна. A това за което говорите ми е до болка познато, нещо като синдром който човек преживява когато за по-дълго пребивава в някоя от Цивилизованите страни. Просто критерийте му се покачват значително и е склонен да вижда проблемите и там (които несъмнено има по цял свят). Но ако изберете прозиволна улица от София и я срявните с еквивалентна от друг Европейски или USA град (дори не друга столица), ще видите не просто разлика, а направо порядъци несъвместимост :). Сега всеки може да направи това сам благодарение на Street Veiw.

Ехе то имало и опция 3d Mod on red/blue десен клик с мишката :-)

Вижте само каква красота на Булевард Сливница 122 във Варна. Сега цял свят може да види дупките по улиците и мизерията в междублоковите пространства! Какъв Шенген с тази гледка? Да ни е честито!

"Заснемането на обектите в България за Street View започна преди година." Щях да пиша, че Големия брат е започнал да ни снима и наблюдава, а то се оказа, е тевече го правят тихичко от цяла една година! Ако трябва да сме честни, каквото и да замъгляват, каквото и да правят, това си е чисто навлизане в личното пространство. Примера с Французина е показателен!

Вече се появи първото фото на някъв дет пикае до едно дърво на улицата. В София.

Прав си, 50% от лицата в нашата махала ги познах!

на колите, паркирани зад, огради не са замъглени номерата напр.

Вместо да се радвате, пак почнахте да мрънкате ?!?!? Като не ви харесва, хванете се и го направете по-хубаво. Прост народ !

Ал

... измрънка WTF...

Така ни караха да се радваме и кдокато продаваха държавата. Вече не се радваме на западни "подаръци".

Много реалистично изглежда. За наше голямо съжаление сега целия свят може да види в каква кочина живеем. Все пак можело е да снимат през лятото, когато е слънчево и колите не са кални.

Вишнята на двора е оцеляла в Google картата !!! Лили Иванова

Вижда се кочината във Варна от цял свят. Ама кмета и ТИМ не са виновни. сигурно Google са виновни.

Какъв street view, то пътища няма, те ни пуснали street view :).

Браво, разгледах някои по-закътани улици в крайни квартали в София и съм поразен от детайла.

Абе във Факултето и Столипиново си било лукс бе?

Мда, видя ли във Факултето къв Пантеон са издигнали, точно до някакво училище.