Коментари - Европа нападна Google заради личните данни | IT.dir.bg
назад

Европа нападна Google заради личните данни

Властите в шест европейски страни предприеха действия, за да принудят американския интернет гигант Google да спази правилата на ЕС за личните данни, предаде АФП, цитирана от "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - Европа нападна Google заради личните данни | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дреме му на гугленулите... ще си кихнат глобите и дори няма да си го местят в друг крачол! както вече заблелязаха някой ... микрософистиците и те така сделаха.... кихнаха една глоба... кихнаха втора май последната им беше 34 млн юро... и к'во!??!... даже не си го пипнаха камо ли да да го местят :)))

Най-голям брой в Европа са хората с руско гражданство - 90 млн. души, следват тези с германско - 80 млн., френско - 65 млн., британско - 61 млн., италианско - 60 млн., украинско - 45 млн., испанско - 44 млн., полско - 40 млн. души и други. Информацията е от wikipedia. Google ако не иска да изгуби един от най-големите си пазари е по-добре да си оправи политиката :)

А България кога ще защити гражданите си с подобна позиция?

Чакай ти някой да те защити. Те от ЕВН и ЧЕЗ не могат да ни защитят, та такава умнотия като защита срещу най-глобалната корпорация да им дойде на акъла.

И Гугъл ще им отговорят както винаги с едно лаконично: "Мдааааа..." и ще си го преместят в другия крачол. Ето това много я дразни "Европата", как е възможно някой да я отсвирва по този начин; как е възможно някъде там да има една купчина пари и те да не могат да се домогнат до тях :). Този филм го гледахме с Microsoft, преди 6-7 години, а сега следва продължени е с Гугъл. И друго.. Всеки сам си преценя колко и какви лични данни да предоставя за себе си в интернет. Гледам "фенове" са качили цялото битие и житие на семействата си във G+, а после мрънкат, че някой ги е таргетирал. Ами какво друго да очакват? Добра или лоша това е системата в момента. Безплатен обяд няма. Ако искаш нещо да ти е лично, то определено няма място в интернет.

Глупости. И Гугъл и Майкрософт отнасят доста сериозни глоби от ЕС! В последната глоба ставаше въпрос за някакви милиарди долари/евро. Дали няма да им задреме?

Ми не. :D

Съпоставимост на силите.Шест ДЪРЖАВИ срещу ЕДНА компания........Нямам думи.

Така ли разправяше и като съдиха Microsoft за опити за налагане на монопол, или?