Коментари - Google показа как се е променила Земята за 28 г. | IT.dir.bg
назад

Google показа как се е променила Земята за 28 г.

Google представи проекта Timelapse, който позволява да се научи как се е променял обликът на регионите през последните 28 години. За проекта се разказва в официалния блог на компанията.

Обратно в новината

Коментари - Google показа как се е променила Земята за 28 г. | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няма начин селяндурите да не се изявят дори и по повод така направеното съобщение за проблемите на планетата Земя.то и затова са проблемите на планетата Земя,защото селяндурите все по-често и по-вредно се проявяват върху нея.

Същото може да се кажа за банско и съниту

sthefu

най-ме радва София преди 89 и след 89 :D:D:D Нашествието на селяните, Селяните настъпват, Великото преселение на.... Селяните :ddd но сериозно, наистина тя увеличава територията си поне два пъти.... :S

що, ти като си налазил в СФ (или баща ти,дядо ти) преди '89-та нашествие на какво точно е било? Може би на марсианци ?

Точно тия на които родителите им са се домъкнали в София обиждат най-много на селяни останалата част от българите. А шанса тия родители да са дошли точно от село, а не от град е огромен. И са станали типични селяндури. п.п. В България няма определение като "селянин", има "гражданин". А тия които обиждат на селяни са чисти селяндури :)

Туй София след Вакарел ли беше ?

Наричайте ни селяни! Но: Не сме безгрешни, но сме истински - обичаме и тези, дето ни нападат. Защото имаме добри души - души, които могат всичко да прощават! /Азис и Глория/