Коментари - Американска служба следи разговорите на милиони | IT.dir.bg
назад

Американска служба следи разговорите на милиони

Агенцията за национална сигурност на САЩ използва секретна съдебна заповед, чрез която изисква от мобилния оператор Verizon ежедневна статистика за милиони телефонни разговори.

Обратно в новината

Коментари - Американска служба следи разговорите на милиони | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Човек, трябва да е, не знам какъв, супер наивник, ако си мисли, че не (могат) подслушват без да разбере. Изобщо защо са тези коментари, -не разбирам. Всеки един от нас, който има сим карта доброволноп се се съгласил да ползва мобилни услуги, трябва да знае , че във всеки момент се знаят кординатите му. Какви са тези коментари за чипиве и тем подобни. Ами те вече са ви вградени и ще стават все по-добри с напредване на технологиите. Всичко друго е бла, бла и чешене на езиците.

Чак сега си давам сметка, защо Цецо Гестапото в края на 2012г. се мота повече от месец в USА. Очевидно е обучавал ръководния състав на ФБР, как са правят тези работи!

аа браво много демократичните браво на тях гнилаци-и вчера се изказаха че и в турция ердоган бил демократичен и нямало нищо лошо в това да се бият демонстранти

Групата Билдерберг започна много да нарушава демокрацията в хамерика,скоро и микрочипове ще им сложат .

малко изостана...вече им слагат на учениците микрочипове, в няколко щата ...запознаи се повече !!!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

След новината за Гугъл, които законно слухтят и предават информация на службите, това е другата ... която в прочем не ме учудва..

Мама им фашисткп

Aми да мy правят сметка тези, които работят против интересите на BULGARIA !!! Pазбира се, че ще ги подслyшват !!! Hавсякаде подслyшват според мен ! Hо аз нямам от какво да се страхyвам !!! Jaлко, че садебната система, пардон сbдебната яма не функционира !!! затова в булгаристан има много крадци, много мошеници !!! правителствата не се справят, а може би и нарочно !!! Hали в мbтна вода се лови наи-лесно риба !!!

Изобщо не си наясно с това какво е това разговор. Представи си че двама високопоставени шефове на голями фирми преговарят за сливане, което се държи в тайна от борсите, ако някой подлушва може да се облагодетелства незаконно. Така че притеснението от подслушването е не само заради престъпна дейност.

Аз съм си със стария ми телефон със шайбата и нямам проблем :-)

ша'йба аз номерата ви пенсионерски :-))

Ха ха ха

deant

Колкото и да следят немогат да бият България. Егати, в нещо сме ги минали Янките!

Wellcome to NWO

Агенцията за национална сигурност на САЩ използва секретна съдебна заповед, чрез която изисква от мобилния оператор Verizon ежедневна статистика за милиони телефонни разговори. Тайната съдебна заповед е от 25 април и е в сила до 19 юли, пише британският в. "Гардиън", цитиран от БТА. Информацията е потвърдена от официално лице от администрацията на президента Барак Обама. И кво става сега лъжите, че в САЩ били издали 2000 разрешения за подслушване! Къде са 2000, къде са милиони, значи нужна е една секретна заповед и готово! Ами ако Цецо е издал такава секретна заповед, кво става тогава? Става, че Станишев инициира дЪжавен преврат, и кво следва, че требе да бъде веднага опандизен, заедно с сички депутаци от БСП, ДПС и Атака, а Народното събрание разтурено!

edin77, сигурно си евреин? не те смущава това, че слухтят за всеки, а колко заповеди за подслешване издали. имало ли е подслушване без заповеди? напред към "демократичния" еврейски свят с авангарда израел и сащ контролирани от евреи.

Ти да не си гербер, че си толкова прост? Дори си копирал че изискван ежедневна СТАТИСТИКА, а не че подслушват. За подслушване има специални разрешения и те са 2000. И на мен мобилният ми оператор ми прави статистика на телефонните разговори.

Telekom Austria Мтел ме заплашваха с рязане на пръсти ако не участвам в картелът им на българския пазар!

За да ти дадат подробна разпечатка по дни и минути и номера е ясно че абсолютно всичко това е записано. И естественно службите си ги взимат тези данни, защото няма закон да им попречи. С новите системи и сървъри се могат да записват и самите разговори и пак службите си ги взимат без никой да им пречи. Просто трябва да има закони иначе все така ще е.

С тези данни операторите таксуват клиентите си, така че е нормално те да бъдат записани някъде, поне до приключване на разплащанията. Дали ФБР ползва тези данни, си е тяхна работа.

?, закони има, но те са за конете. за кого не важат законите си отговорете сам. и още нещо, кой създава така наречените закони.

Не много умния бг народ да не мисли, че само в България се подслушва.

Къде сте бе запенени коментатори срещу подслушванията в БГ?

да не подслушва цветанов ,че да излизат червените кратуни да пишат..

Щом го правят в САЩ значи е правилно, така ли????

Научи се да четеш и най-вече да осмисляш прочетеното. Никъде не пише че са подслушвани, а само следени статистически данни. Напротив пише ясно, че до съдържанието на разговорите нямат достъп.