Коментари - Ново RPG ни потапя в средновековна България | IT.dir.bg
назад

Ново RPG ни потапя в средновековна България

Pillars of History е обещаващо RPG заглавие, което ще разкрива миналото на балканските народи в ранното средновековие – суровия 8-ми век.

Обратно в новината

Коментари - Ново RPG ни потапя в средновековна България | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бе, всичко много убаво, ма що тази ирландска песничка са турили на трейлъра, нали балкани-малкани....?

Е крайно време беше и за нещо подобно, че днешното поколение ученици освен да си щракат по смартфоните друго не правят. Барем така понаучат нещо. Браво!

Аз ще си цъкам bgmafia

За съжаление пазара в България е много малък, а този в чужбина не е заинтерсован от игри базирани на балканска история... т.е. колкото и добра игра да направят ще имат проблеми с продажбите.

The Witcher е игра правена от поляци, на базата на полска новела. Специално третата част се смята за една от най-добрите игри през последното десетилетие. Ако са кадърни може да успеят и на международния пазар.

Точно защото не е заинтересован трябва да се правят такива проекти. Мислиш ли, че щеше да ме вълнува Жана Д'Арк ако не я включваха в разни филми и игри?

Ч грешка си пич, хората са различни, не слагай сички под един знаменател. Веднъж да му се чуе че е интересна обучителна игра, и ше стане хит. Аз одобрявам идеята, писнало м ие от самоцелни игрички, които само ядът от времето ти и те зомбират. Ако ше се аби време на конзолата, поне да е с некфи бенефити.