Коментари - Какво бихте направили с един лев? | IT.dir.bg
назад

Какво бихте направили с един лев?

VIVACOM търси оригинални идеи за какво може да бъде похарчен един лев.

Обратно в новината

Коментари - Какво бихте направили с един лев? | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо. Ще чакам да станат два лева, да правя нищо по-качествено :)

За 1 лев бих си купил среднокачествен презерватив не по скъп от 0.99ст.И бих им го Нач...л на лъжливите вивакомци (не че другите оператори са по добри от тях де) за това че лъжат като дърти цигани.И вместо да се фукат че им бил най бърз нета(което въобще не е така)Да вземат и да си оправят покритието в софия защото има места в места където сигнала им го няма никакъв докато на другите оператори си е съвсем приличен

Ще купя половин хляб и две яйца, ще направя пържени филии да нахраня децата.

Във вода ли ще ги пържиш? Олиото кой ще купува? А газта? Или ще палиш огън с дърва? Още повече, че пържени филии се правят не само с яйца а трябва и малко кисело мляко и малко брашно. Тях с какво ще купиш? А и половин хляб за 40 ст. не продават.

С един лев може да си купиш въже и да се обесиш...

Няма да ти стигне.

8 лв е въжето. С 1 лев само конец.

Ще си купя някое предприятие за приватизиране

Бих го пуснала в ръката на беден човек.

ЩЕ СИ КУПЯ СВЕЩ, ЩЕ СЕ МОЛЯ ЗА СКЪПАТА МИ БЪЛГАРИЯ!

ще си купя билет за автобуса, с който ще отида до техен офис да си прекратя договора. После ще се върна пеша от радост!!!

Само дето таблета в магазин струва ДВА ПЪТИ по-малко, отколкото с двугодишен договор.

Ще си взема 3-4 3в1. А таблета да си го държат.

Баси мизерната реклама.

Поръчкова и силно подвеждаща статия - цената на таблетите добре, но това с интернета и телевизията - лошо. Преди две месеца служители на Виваком ме излъгаха, че телевизията е много добро предложение в комбинация с великолепния 4G интернет, но след това се оказа, че интернета е 4G само тук - там, а телевизията можем да си я гледаме само в България. В чужбина не работи, а интернета им е тотален провал извън големите градове. Когато се прибрах и отидах при тоя, който ми набута договора за да го попитам защо не работи телевизията извън България взе да се усуква като гол охльов, че бил пропуснал да ме предупреди за тази малка подробност. Сега мисля да подам сигнал до комисията за защита на потребителите, защото телевизията я рекламират като предимство на услугата, но крият, че не може да се ползва пълноценно.

Точно! Минах преди време към тях на тел. За да дадат евтин телефон, трябваше да вземем интернет и ТВ. Като можем да се откажем до 1 месец. Аз ТВ не гледам отдавна. И имам добър местен интернет доставчик. Казаха,че е задължително инсталирането. Дойдоха. Дръпнаха кабели до коридора и ги изгоних. Еми НЕТ-а им 2 пъти по-слаб на скорост (тествано с торенти с много сеед). ТВ жената хич не беше доволна. Върнах им джунджуриите след месец.Сега на всяко плащане започват да ме омайват за НЕТ и ТВ. Само да питам - още ли е тая верига на Милен Велчев (оня еничер, дето го доведе мадридския комаджия, за да продаде БТК)?

Ма то и в града 4G покритието им е гола вода един единствен път успях да направя 50 мегабита скорост през останалото време от 10 до 30 макс и това съм го пробвал на 2 различни телефона,па на всичко отгоре имат и места в града където покритието им е слабо и почти няма сигнал

Сигурно биха станали 1 или 2 хубави шайби.

С един лев бих изтъркал 400 билета от "Златните пирамиди" :) :) :) :) :)

Iivanov84

с един лев бих си взел 3в1 и фафла боровец.. :)

Аз понеже няма да участвам, но пък идеята ми е най-мъдра и оригинална, ще я споделя тук, за да я използва някой друг. И да спечели с нея. И така..какво бих направил с 1 лев....ами бих си го запазил за като дойде нова година за да го използвам в новогодишната баница с парата.

Могат да си задържат скапаното Prestigio - с 1 лев мога да пия 2 кафета

за децата на България!

С двугодишен договор - 24 х 17- 408 кинта. И още 1 - за кеф, та 409. Цена на таблета в магазин - 199 лева. Стандартен капан за балъци.

С един лев можеш само да се изпикаеш в някоя обществена тоалетна!

Малко на Реклама бие тоя материал. И тоя таблет струва 1 лв само и единствено за да бъде подписан двугодишен договор за интернет. Всички оператори го мъчат тоя номер от няколко години.

Не малко! Много бие на реклама! Освен това във Виваком явно са го закъсали откъм меринджеи с идеи, щот е сега да отида в първия офис и ще го спазаря за без пари същия таблет с по-ниския план от който го предлагат в "кампанията".