Коментари - Играчите на WoW намаляха с 1 млн. за 3 месеца | IT.dir.bg
назад

Играчите на WoW намаляха с 1 млн. за 3 месеца

Почти един милион души са спрели да плащат за масовата онлайн ролева игра World of Warcraft (WoW) през последните три месеца, съобщава Би Би Си, цитирана от "Дневник".

Обратно в новината

Коментари - Играчите на WoW намаляха с 1 млн. за 3 месеца | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проблема на близард е че са алчни и запазват цената на играта от 15 долара на месец, нещо което вече е прекалено скъпо за бавнот развитие. Освен това след последната версия - 4.0 практически е трудно да започнеш нов играч понеже се губи много от историята, и е меко казано безидейно.

Причините за отлива са многобройни. Освен конуренцията на други игри, Близард смениха своята концепция от Бърнинг Крузейд. Вместо да създават ново съдържание, те рециклират старото и доста от действията са повтарящи (фармингът на донжъни например), което отегчава.

Именно заради спада в Китай близ ще пуснат МОП догодина.С пандите те се надяват да привлекат отново азиатците,колко лицемерно може да е това...

Как може за WoW да кажат че "били плащали за игра на 7 години"??! То имаше 4 експанжъна и колко ли още мейджър пача. Все едно да си Купиш BMW X6 като си бил собственик и на модел от 80те години и да кажеш за X6 - яяя, взел си кола на 20години.

Неуместно сравнение с колите. От няколко години играя, започнах с BC, и не сам си прекъсвал абонамента. Експанжъните са като надстройка, и за да стигнеш до последно ниво 85 ти трябват всичките експанжъни.

Че то това плаща ли се:)))