Коментари - Apple подготвя 12,9-инчов iPad | IT.dir.bg
назад

Apple подготвя 12,9-инчов iPad

Американският технологичен гигант Apple през 2015 година ще пусне в производство таблети iPad с 12,9-инчов екран.

Обратно в новината

Коментари - Apple подготвя 12,9-инчов iPad | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

утре направо 40 инчов в джоба и пей сърце .... ако някоя е виждал нещо по смешно от човек говорещ по iPad... като вица за блондинката с ухо на къща - какво прави ? Слуша хаус ...

Малко е! Минимум 17 цола трябва да е, че да се вижда от другия тротоар. И презрамката да е минимум 120 долара, по-добре евро.

А пък за адидас да не говорим.

Бай Ганя не носи Адидас, той носи цървули. Значи Адидаса е гаден, а цървулите са хубави

Вдигни технологията, свали цената и улесни поддръжката! С тая формула ще избиете всяка конкуренция, даже и на лигавите пубер-разбирачи в България ... ;-)

Еми да му сложат един LTE и да направят i-padphon. Таман ще се вижда отдалече к`во носиш.

Ако не прави кавали (разбирай вувузели) ай-сиктир!

rado_7_6@

Истината е, че йейпъл ще фалират и тва са само отчаяни опити да глътнат малко пиар въздух, преди да избълбукат в океана на забравата. Преориентирайте се овреме скъпи айзомбита. айТитаникът се нахендри мощно в самсунгберга и потъва. Тва е :)

Мале, какви индивиди има, не е истина.

rado_7_6@

Така е, повечето хора ме считат за някакъв вид селски луд тип Мунчо, когато споделям, че ще съм първият Българин с грами :)

ДО: evlampi_popdimitrov Ей посерко, как може да си топлкова тъп?? Най-малкото пишеш "йейпъл" - какво е това бе смотаняк?? иди на село Горно уйно и паси патките на Дългокуров! Нещастник сбъркан!

rado_7_6@

Мистър Ябълка, Лео, Ди Каприо, аз съм от Чепръчане и сичките са ми наръпанье йейпъле ясне, та ча прозрачнье. айТитанико потъва и фалирга. Тва е :)

iCorner-а е опускан до шушка, като супер през 90те. Има някакви кабелчета USB to iPhone зарядни за по 50-60 лв. и някое друго фолио за по 40 кинта. Питам - имате ли iphone-и и iPad-и, отговарят ми " Нямаме нищо и в склада няма - чакаме iphone 6 да излезе. Продуктите на apple само някой чака нещо да излезе... кви хора има ве ...

Не знам къв е тоя АйКорнър, иди в айСтайл, имат си всичко, а и няма логика да чакат новия айФон, но да не зареждат и таблетите.

Продуктите на епъл са пълна шитня. Само маркетинг като повечето американ боклуци.

Тези играчки са част от една електронна технология за самоизолиране на хората един от друг и от реалността. Най-потърпевши са подрастващите, които нямат социални умения и в свободното си време са във виртуала и в общуват непълноценно в социалните мрежи, ако не играят игри , пълни с насилие. Това е част от тактиката разделяй и владей.

Запомни добре! Който си извади телефона без да е звъннал плаща сметката.

Освен ако не го пуснат с пълната версия на OSX, вместо iOS, не виждам смисъл от по-голям таблет с мобилна операционна система, на която не можеш да вършиш нищо сериозно. Иначе мечтата ми е iPad с OSX, нещо като Surface Pro, но Мак.

И аз на това се надявам. Бях се огледал в Surface 3 но постоянно някакви проблеми излизат. Даже вчера имаше отзиви за нов проблем, че загряват от нищо и по много. Скъпите 7-ци толкова загряват, че излиза предупреждение и изключва директно. От Майкрософт казаха, че пишат ъпдейт да решат проблема.. iPad с OSX ще е супер! Което не е невъзможно защото Майкрософт директно представяха Surface 3 за устройството което трябваше да измести macbook air. Както се казва - ха дано ама..

Това ще консумира батерия като калорифер.

Тук през ден има новини за Епъл. Ще кажеш че тези измислиха и продават технологии с които да нахранят гладуващите хора в третият свят. А то било някакви лъскави безсмислени скъпо струващи играчки, които имат основната задача да ти губят времето и да те отклоняват от смислени занимания.

На писачите от Дира препоръчвам да прочетат детската приказка на Андерсен - "Новите дрехи на царя".

Без да съм фен на огризките, какво ми прави впечатление: примерно новината за телефона на Амазон никакъв коментар, нито един. Сега за тия, може и да не съм прав, ама си мисля, че ще е пак битка на "едните" и "другите". Та, явно са били прави хората като са казали, че лош PR няма.

,Ами причината е проста - едва ли някой в България има смартфон на Амазон и затова няма коментари. Но има много разочаровани от айфон, като мен, които искат да споделят разочарованието си от епъл и да ориентират другите, които не са го имали да са готови за неприятните изненади, които сме имали с i-shit-овете !

Има и хора разочаровани от Мерцедес, БМВ, Ауди и т.н. ... въпрос на индивидуална гледна точка.

Ама то за твоето разочарование от iPhone четем вече няколко години. Айде стига, че ми писна да чета едни и същи шизофреидни измишльотини, като тази, че на капака му пишело Made in USA, как си бил чакал 2 месеца за ремонт и тем подобни простотии, които на всеки потребител на Епъл е ясно, че нямат общо с реалността. Поне си кажи, че те боли тиквата и стига си лъгал!