Apple твърди, че ремонтира iPhone и MacBook на загуба

Компанията се оплака, че въпреки високите цени в сервизите си, работи на загуба

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на скъпотия за нещо което други предлагат на по добра цена след няколко години хапъл няма да има кво да ремонтира

Няма проблем!! "Умните и красвите" плащат като попове и пак са най-куул. Не са като загубеняците с Андроид. :-)

Определено са на загуба от ремонтите. За ремонт потребителят плаша около 30% от цената на ново устройство, вместо да даде 100%, като си купи нов0.

Докато четох си мислех точно това. Понеже предпочитат да те набутат с ново устройство, Apple Genius-ът, който поема случаят ти просто си измисля повредата и ти тръсва цена, която те кара да се замислиш дали да не си купиш ново устройство. В тубата има едно видео за случай, в който заради един изкривен при монтажа пин на конектор след време няма добър контакт. Apple Genius-ът казва на клиента, че има нужда от смяна на дънната платка и не знам си още какво, та сметката набъбва до около 2000 долара. Човекът си взима лаптопа и отива в сервиз, който няма нищо общо с Apple, където сервизният техник просто изправя пина и му връща лаптопа без да му вземе и един цент.

Предлага "пълноценно преживяване"... Много як начин да кажат че обират хората :)

Apple ДГД, смешници. Но по-смешни са потребителите на тази гняз

Имам съученик който в щатите има сервиз за айфони и макове , не знам какви цени взема за ремонт но със зор е намерил работник - кйтайски студент който му работи за 500$ на ден. Според него спецове ремонтирещи "ябълкови продукти" за по малко пари на ден няма дори да станат от леглото , само по това човек може се досети че ремонтите ще са ненормално скъпи.

Да човекът се казва Луис Росман....търсиш в тубата Louis Rossmann

Ами сменяйте ги с нови бре!!! Не ги ремонтирайте.

Да платиш 3-4 пъти повече за ремонт си е доста "пълноЦЕННО изживяване" откъдето и да го погледнеш...

Ало,баце, твоя "съученик" много яко се е изхвърлил. Аз имам няколко сервиза ( не само за айфони, андроиди също) в Сан Диего и ЛА , и моите техници работят за 200-300 дол.

Бе щом има овце, все ще се намери кой да ги остриже !