Коментари - Apple започна да деактивира уеб приложенията на iPhone в Европа | IT.dir.bg
назад

Apple започна да деактивира уеб приложенията на iPhone в Европа

Компанията се позовава на съображения за сигурност

Обратно в новината
| Редактор : Кристиан Антонов

Коментари - Apple започна да деактивира уеб приложенията на iPhone в Европа | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да работи по партньорски със собствениците на антивирусен софтуер. От 15 г ползвам платен Касперски и никога не бих отишъл при Епъл, защото не разрешават Касперски на тяхната платформа. Преди дни получих S24Ultra и първото, което направих, бе да инсталирам и активирам Касперски. Която програма пое цялата защита на устройството. От отделните приложения, през сърфиране чрез браузър до security logins. Това не е по възможностите на една фирма, която иска да има собствено производство на gadgets, собствени продажби на приложения и накрая да има собствен мощен тръст за антивирус. Преносимите устройства са само малка част от Големия Бизнес на антивирусните гиганти, които поддържат сървъри, облаци и data.

Всъщност има Касперски за iOS и macOS!... Всъщност пълният набор от всичко което описваш достъпно за Андроид е достъпно и за Апълски машини!... Опс!... Е предполагам аз греша, лъжа и бъркам ... Предполагам и Касперски на сайта си грешат, бъркат и лъжат

Апъл са решили да не спазват законите в ЕС и са преценили, че банките ще си платят да си пренаппишат приложенията, добре. Да видим как ще стане тая раота. Интересно. Аз не съм видял банка с нейтив приложение. Всиюки пишат кросплатформено и след това компилират. А в основата е уебкит. Апъл кво мислят по въпроса? От както гътна Джобс тия станаха една печатница за сървиси и кинти и монопола им няма кой да го разбие. Ако ползвате компютър на Апъл, инсталирайте си Литъл Снитч. Отнема няколко дена да разрешите точно определени връзки. Но така няма кой да ви следи компютъра. Омазват се Апъл. Прогресивно.

Е па язе и без туй не ги знам за кво съ ползват. Телефона го ползвам, за да покажа колко съм велик.