Байдън нареди дигиталният долар да бъде проучен сериозно

Подписаният от него указ ще разгледа и ефекта на криптовалутите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Казва се цифров долар. Идва от цифра.

Днешният долар какъв е ? не е ли дигитален? 5% е на хартия - останалите 95% са нули и единици в компютрите. Решават да "напечатат" повече - но проблем - напомпваме повече нули и единици и готово.

днешният долар съществува под две законни форми - хартийки и монети. това с единичките и нуличките са банкова услуга. банката съхранява твоите хартийки и монетки, когато ти правиш банков превод (услуга предоставена от банковата система), всъщност твоята банка казва на банката на този на когото плащаш "плати от мое име на този едикаква си сума", а твоята банка си присвоява част от хартийките които ти съхранява. Всъщност в момента всяко доларче и центче, което виждаш в банковата система съществува някъде като хартийка или монетка, абсолютно всяко!

Силата на цировите пари е децентрализацията. Демек с отворен код и всяка промяна и ъпгрейд със съгласието на общността и миньорите. Не виждам каква ще е разликата на този дигитален долар между плащания през мастъркард и виза, там също е един вид цифрови пари.

А видяха къде е ключа от бараката след като руснаци, китайци, венецуелци и д.р., прескачат успешно американските снкции.

Целите са финансов колапс, въвждане не ББД, смяна на валутите с ЦВЦБ, въвеждане на чип за цифров портфейл и идентификация, цифров концлагер пълен с техни пълни роби. Когато се сгромоляса всичко, тези подлоги на сащ и централната банка, които се обогатиха от слугуването, предателствата, лицемерието и лъжите си ще си посипят главата с пепел. Дългът на сащ е $30,257,438,249,043, това е по $90,983 на всеки човек там: новородено, дете, юнуша или тийнеджър, възрастен и старец. Ясно е, че това не може да бъде платено и това е на много места, например Гърция и Италия са фалирали държави, които се държат на "добра" воля, а не са само те - много са. Трябва банкстерите и фамилиите зад тях да подчинят човечеството, за да го измамят за пореден път, но този път ще успеят частично и много скоро след това ще се провалят.

Много ми е странно как тече мисълта ти от една страна казваш ще предизвикат финансов колапс, от друга банкстерите и фамилии зад тях ще подчинят човечеството. С какво банките ще подчинят нещо ако сме във финансов колапс. При финансов колапс именно банките са това което умира. Ето преди 8 години покрай размирици, майдани, крим ... финансовата система на Украйна колабира, резултата - над 200 банки фалираха, днеска е горе долу същото! Вероятно заради санкциите и в Русия ще има подобен макар и по лек колапс. Именно Банкстерите и фамилиите зад тях имат най-голям интерес финансовата система да е стабилна!

Нека само си припомним как се появи и утвърди Хитлер преди години. Германското селячество бе изправено пред разоряване след края на Първата световна война. И се появи Хитлер, който завладя германците първо с икономическа програма, която за изненада се използва и до днес в ЕС. Хитлер отне правото на банкерите да отнемат земята на селяните, като създаде държавна банка, която пое финансирането на същите тези разорени селяни. Хитлер въведе практиката държавата да се намесва приоритетно в пазара на земеделска продукция, чрез структура която днес наричаме държавен резерв. Освен това въведе и дотации за земеделците. Е, днес наричаме тези икономически мерки с други думи – програма за развитие на селските райони. И после дойде нацизмът. А после дойде и Втората световна война.

защо да променяме историята? моля те недей променя историята, тя си е добре и без твоите фантазии! Хитлер първо бил реформирал Германия после бил станал националист. Пълни глупости! Хитлер пише Майн Кампф 1923 г лежейки в затвор за държавна измяна, точно 10 години по-късно става Канцлер на Германия. Той е краен националист и антисемит от самото начало на политическата си кариера и германския народ го избира именно заради национализма и антисемитизма му!

Всички държави имат голям дълг към гражданите си,те са над 90 000 евро на човек.Франция,Испания и Италия имат дълг над 110 000 евра.В тази светлина Щатите са къде по-добре.