Коментари - Природата в Чернобил процъфтява (снимки) | IT.dir.bg
назад

Природата в Чернобил процъфтява (снимки)

Чернобил се е превърнал в рай за дивите животни, а природата в отцепената зона процъфтява, превръщайки се в същински природен резерват.

Обратно в новината

Коментари - Природата в Чернобил процъфтява (снимки) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А, може би животните идват отвън. Не са родени вътре от родители родени вътре...

Щом процъфтява хвърлете по една атомна бомба тук-там и да се реши проблема глобално.

Бре от филмчето се вижда, че КОГАТО НЯМА ХОРА то ВСИЧКО СИ Е НАРЕД! Секи сам да си прави изодите!

Повече хора са хванали рак от ГМО-тата сигурно ... Природата е създадена велико за разлика от това, което човека създава

Не се подигравай със такива трагедии и чукай на дърво да не се разболееш и ти! Тогава съвсем друга песен ще запееш. От всички мои близки роднини приятели и колеги които се разболяха от рак имам само една леля която още е жива. Всички други са мъртви. А дира изтри всички коментари които не звучат оптимистично във връзка с последиците от радиацията от чернобилската катастрофа.

P.S.: И понеже се спекулира прекалено много с тази тема и ти споменаваш също за ГМО се чувствам длъжен да кажа, че от ГМО освен да развиеш някой нов вид алергия друга опасност няма. За разлика от йонизиращата радиация.

поредното доказателство че човекът не е земно създание.

Под вещото ръководство на другаря Путин дори радиацията е манна небесна.

Чернобил е в Украйна, ама идиот като тебе няма как да го знае.

Направо русофилистиците от Атака да се заселват там немедленно, начело с Криещия се под маси.

Dano nqma poveche takiva "prirodni rezervati" nikoga!!!

Аре бе! Къде са 90% от коментарите, що ги нема???

Колко хубаво е станало в Чернобил.Тревата синее,птичките лаят....

Аха, а троловете дращят..... Радиацията не ви ли утрепа мозъчните клетки бе?

в кръга на шегата го казах,не всичко е политика,колега

Вицът е добър, ама ти митко си тъп и задръстен.

Или! Радиацията е толкова вредна, че животните живеят известно време, през което да се размножават в условия на вредна но естествена среда и умират по- скоро, но хората са толкова вредни, че животните въобще не виреят с хората. Значи една ядрена война ще е полезна за всичко живо на Земята освен за хората, които избиват всичко живо. В България се крият истинските причини за аварията и не се казва, че ръководството на най- високо ниво е правило опит за изпитване на крайния предел на Чернобил и достигайки края не е могло да върне нещата назад. Крие се, че Западът спаси комунистите вместо да остави народът да ги избие до крак заради това престъпление.

Ти не си нито предна,нито задна,даже не си и резервна гума!!!Сега и Западът ти е виновен??? Ако си малко по-отворен за истината ще намериш да прочетеш,че именно Западът напоследък прави откритието,че радиацията не е такъв катастрофален фактор за живота,какъвто политиката се опитва да представи.Напротив все повече се промъкват мненията,че радиационните удари върху земята от различни източници - избухвания на близки свъхнови,квазарни гама импулси /gamma bursts/,падания на метеорити и астероиди,избухвания на слънчева радиация са един от подтиците за развитие на живота.Но замърсеното ти политическо съзнание е съгласно даже тези западни учени да оплюе само и само да си излееш помията.

Небивалици пишеш, политически подкрепени от кръгове, целящи да омаловажат Чернобилската авария. Би трябвало да знаеш, че има хиляди болни от рак и деца с малформации в Украйна, Русия, Полша и близките държави.

Дали професорът е изследвал честотата на заболяванията, рака, мутациите и уродствата, както и средната продъл. на живота на животните, или само бройката?

Аз

А дали природата не се погрижила за тях?

Животните живеят много кратко време и не може да се проявят болести или последствията от тях.

Какво се оказва - че човекът е много по-вреден за природата даже и от ядрено бедствие! Да-а-а, няма по-голямо бедствие на тази планета от хомо сапиенс!

Което ще рече, че ако има ядрена война и населението намалее с 60-70%, след 20 ина год. земята ще бъде рай.

раи или джунгла

Ако оцелеят евреите - няма да е рай.

Останалата здрава част от АЕЦ-а продължи да работи до 2000 година, така че имаше не само дива природа, а и хора си работеха там.