Коментари - Шведка си имплантира чип, за да не търси ключове | IT.dir.bg
назад

Шведка си имплантира чип, за да не търси ключове

Шведката Емилот Ланц, жителка на северния град Умео, си имплантира чип в ръката, с който ще може да отваря вратата на своя офис, без да търси ключовете си.

Обратно в новината

Коментари - Шведка си имплантира чип, за да не търси ключове | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е все едно да взривиш бомба в къщата си, та да не трепеш комарите един по един...

Битакта за човешката раса е започнала... Слагам бурканите в мазата и вадя АК-то от сандъка. Свобода или смърт!!!

Скоро за да живеем нормално ще трябва да емигрираме в южна азия тука ще сме като роботи

Ако ще и да си имплантира мустаци и чеп за зеле.

на този свят идиоти колкото искате. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Еее каква работа отваряте на крадците и обирджиите.. Кво ся, да влезна да и замъкна компютрата тря да и сека ръката ли веее.. пфууу..

Абе Шведке в казармата си имплантирах нещо подобно /като смиленски боб/на малкия манго и сега отварям задни и предни врати и всякакви още преди 30 години - тя сега се сетила!

Много коментари и всички пълни с глупости. Чипът е пасивен елемент, който не може да бъде проследен, копиран и други.

То и на ФБ като се регистрира, ти казаха,че е само за обмен на информация между тебе и приятели, нали? А после се оказа,че това инфо го "обменят" и други...

така е, може точно този чип да е прост но чипа по принцип е изчислително устройство, микро процесор, който може да се конструира така че да комуникира с други изчислителни устройства, тоест да се следи и дори контролира изцяло от разстояние...

Нямам фб. ...

Ти ако си пасивен, язе сум активен. Мое ти спретнеме некое зАдНоАЛНО паркиране. Ко ше каеш? :)

rado_7_6@

Моментът е общо-взето исторически, тези дето се научим да си имплантираме процесори и графични карти и инфрачервени датчици и прочие и да се самопрограмираме примерно на джаваскрипт сме бъдещата сапиенс-киборг итерация. Историята показва, че за низшия вид сапиенси, тези без имплантите нещата уви няма да са лъчезарни и ще заемат своето място в учебниците до индианците. Тва е положението :)

Къде си бе хубавецо !?! Да ти имплантирам една самопрограмируема бръмкаща джаджидчка дето слъне не те грее... Да видиш исторически момент в твойто развитие мамин сладък недоучил български :-) ... lol ... и пр.

100 години! За по-нататък - по-нататък ...

Все едно,че не може да се сложи в колие,гривна или в часовник.....или обеца

Да вземе направо да си имплантира онуй, че да не си играе да го търси.

На тази май не са й слагали като малка връзка с ключове на врата.

Намиране на ключовете е доста тривиална и не кой знае колко трудна дейност и е много спорно какви са ползите съпоставени с вредите. А вредите може да са огромни, само си представете, първо човек може да бъде проследяван абсолютно навсякъде, второ ако някой му се намеси в чипа може да му отваря и затваря вратата когато си поиска, примерно хакер се намесва и затваря врата тогава човек не може да влезе и ще изгуби много повече време и стрес от колкото в търсенето на ключове...

Този чип може да се проследи, ако проследяващото устройство е на по-малко от 50 см. от чипа. Ха-ха-ха!!!

Зависи все пак от антената на предавателя и без особени проблеми може да проследяван до около десетина метра, а със специални средства и по-далече, но е вярно, че разстоянието е ограничено.

елла го обясни на сапругата ми болна от алчаимер .... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аз много обичам да имплатирам големия чип на шведките....

Лекувам постфактум големите чипове на имплантатори. Може и оперативно.

то на чиляка само в чипа му е идеята за големината на "имплантатора Му". сигурно няма нужда от опертивна намеса за намаляване, а може като на Азис ... да има нужда от уголемяване и заздравяване, да не седи мек постояно.

Звучи толкова практично! ХАЙДЕ ВСИЧКИ ДА СИ ИМПЛАНТИРАМЕ ЧИПОВЕ!!!

Сещам се за онзи цитат от библията - за Апокалипсиса - от ОТКРОВЕНИЕ НА СВЕТИ ИОАНА БОГОСЛОВА: 14:9. И трети Ангел ги последва, като говореше с висок глас: който се поклони на звяра и на образа му, и получи белег на челото си или на ръката си, 14:10. той ще пие от виното на яростта Божия, вино неразводнено, наляно в чашата на гнева Му, и ще бъде измъчен с огън и жупел пред светите Ангели и пред Агнеца. 14:11. Димът от мъчението им ще се издига вовеки веков; няма да имат покой ни денем, ни нощем ония, които се покланят на звяра и на образа му, и които получават белега на името му.

Аз пък се сещам за онзи цитат дето го учехме в училище, от "Критика на политическата икономия" на Карл Маркс: "Не съзнанието на хората определя тяхното битие, а напротив, тяхното обществено битие определя тяхното съзнание."

Добър Цитат! И знам за какво иде реч! Само че, не разбирам защо се именувате АТЕИСТ:)

Хич не ми е ясно как организмът на момата няма да отхвърли импланта. Освен ако не започне от сега до края на живота си да пие лекарства за да не го отхвърли...

Имплантира се подкожно и несе отхвърля, така както не се отхвърлян зъбни, сърдечни импланти винтове и пирони. Нещо много повърхностно си чел за имплантите и отхвърлянето.

Ами случвало ми се е да слагам сензор за измерване на кръвна захар, който също е подкожно и максимум за 7-8 дни е започвало да загноява. н.з.

Ами като тук някой даде пример със зъбните импланти се сещам, че те се правят предимно от благородни метали като титан. Титанът е идеален за човешкото тяло и е доказано безвреден, хипоалергичен и без никакви други странични ефекти. Може наистина да остане доживот. Явно неслучайно тези метали се наричат благородни, не само заради цената им. Така поне си мисля аз. Другите метали предизвикват кожни и алергични реакции. Например фалшивите бижута, имитации на сребро и злато могат да предизвикат такива реакции, но не и истинско сребро и злато. Затова навремето масово са използвали злато за зъболекарски материал, докато напоследък не го изместиха други по-съвременни материали.

Имплантът ще отхвърля организма, щом стане безполезен за системата.

Аз мога да имплантирам на всяка шведка друго устройство, също трибуквено, хихи.

Пич, къртиш :)))))

Шведките всъщност са българки.

A Кобрата, опа Боата беше обикновен смок.

Българки, българки ... колко да са българки. Като знаем всичко от къде произлиза!

Поредната зомбирана овца, използвана за реклама. Реклама насочена към другите зомбита, които стоят нещастни без чип.

До тука съотношение плюсове/минуси = 20/5..Значи по сметките 5/25=20/100...то 20% зомбита...А казват че 10% са достатъчни да се въведе нещо ново между всички ..Значи работата по новия световен ред върви добре, за тези които ще го въведат. медиите си вършат добре работата по плашене на зомбитата.

в случая маи изплашения си ти. вие конспираторите каото чуете чип и реагирате първосигнално.