Коментари - Имплант с дистанционно ще пази от забременяване | IT.dir.bg
назад

Имплант с дистанционно ще пази от забременяване

Американски специалисти разработват с подкрепата на Бил Гейтс контрацептивен имплант с дистанционно управление, който ще е ефикасен 16 години.

Обратно в новината

Коментари - Имплант с дистанционно ще пази от забременяване | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е нищо! Вече има измислени устройства за самозадоволяване с дистанционно! Така направо отпада нуждата от противозачатъчни. Пък и може да се използва навсякъде.

Да не стане като с ваксините му - дето са мнооого благородни! щели да доведат до намаление на населението с 15%! Разбирам, че за Хитлер това е било "благородно", ама , че и за Големия Брат, дето е мнооого демократичен и загрижен за света?!?!?!

Тия ваксини пък откъде ги измисли? Какви са? И какво общо имат с темата не виждам???

Пусни в гуглето ВАКСИНИ БИЛ ГЕЙТС и ще ти стане ясно...По точно неговоро изказване на някакво събиране на богоизбраните.

За Българите,трябва нещо за движение.Да се размърдат малко.Само си седят пред компа и дебелеят.Тези младежи нямат ли нужда от компания на живо.

Малей, голямо цепене ще падне. Може и да не забременеете, но какви болести ще хванете... едни бактерии, едни вируси и колко пари ще изръсите за лекарства.

Хайде почнаха да ни слагат чипове. Сега срещу размножаване после за проследяване. Междо другото проблема на човечеството е заплаха от пренаселване и бил гейдс много добре го знае.

щом Бил Гей го прави, няма нужда от коментар...

А какво става ако чипа се бъгне и изпусне без да иска голямо количество хормон в организма на жената? Може ли да доведе до постоянен стерилитет. Възможно ли е с тоз хормон да има и съпътстващи вещества, не особено благоприятни за фертилността? А ако приемника на дистанционното се повреди и чипа дава фалшива информация че е изключен хормона, а не е? Сигурно Господ е имал нещо в предвид, след като не ни е направил с дистанционни.

Ctrl Alt Del и го рестартираш... освен ако не видиш BSOD.

мноооого остроумно.

То това е идеята. Даваш го на всички технозомбита, рекламираш го в обществото и на даден етап се пробваш да го направиш задължително под някакъв благовиден предлог - както един куп други мизерии досега. После управляваш дистанционно. Кеф ти стерилитет - стерилитет. Кеф ти дадена целева група (като ма....те) свръхразплод - свръхразплод. Чакай - ама то си върви и в момента. Ама със такава джаджа хем би им било по-евтино, хем отблизо и по-ефективно, хем загубеното (според тях) стадо ще си мисли, че реално му се помага. А не както сега - да подкупваш политици,лекари и т.н., разходи за СВЧ уреди за обаработка на йоносферата (от рода на прословутата инсталация в Аляска) и т.н.

Надлежно чипосване на мангустите и изхвърляне на дистанционното през прозореца предлагам малко аз!

А вълшебната фраза ще е "Сезам, отвори се" :D

Аз предлагам да чипосаме всички ма...ли!

Аз предлагам да чипосаме всеки манго цанго и джанго.

и сега има импланти и нарпедналите хора си ги слагат

Ама разбира се :) . Хитрата сврака напреднала с двата крака.

Поредната зависимост, много са хитри!

към скопяването на човечеството... Друг е въпроса, че както ние си мислим че това не би било лошо за някои народности, Били си го мисли за цялото човечество, освен за тези от обетованата земя..., а който оцелее ще бъде добър гоя...

българите нямат нужда от такива импланти, за да изчезнат. друг е въпросът, че това е само крачка в мечтаната (от някои) посока - имплант в мозъка.

за нас е ясно-имах предвид света като цяло...Били едва ли знае къде е България, а идеята за имплант в мозъка съдържащи подходящите хим. съединения е страхотна...-най-вероятно може да е гарнирана с идеята за невероятно виртуално изживяване етц...И Гугъл с очилата и лещите работят в тази насока......Епъл и Самсунг с часовниците които ще показват всички жизнени показатели в облака... След 50-100 години ще е забавно...и неизбежно...Радвайте се на живота какъвто е сег докато можете...

Да се поръчат веднага няколко стотин хиляди и да се имплантират в ромките(циганките)!!

Да, но управлението им да е дистанционно от по голямо разстояние.

Вече имам две деца. Някой да не хакне импланта на жена ми, просто така, за мръсотията.

Така било при котките: В последните години беше разработен малък имплант, съдържащ бавно отделящо се прогестероно-подобно вещество наречено Левоноргестрал, който потиска разгонването за 12 месеца при котката. Лекарството може да доведе до кистозна хиперплазия на ендометриума (кистозно разрастване на мукозните жлези на лигавицата на матката): състояние, което може да предизвика мукометра (матка изпълнена с мукозен секрет) или пиометра (матка изпълнена с гной) при някои котки. Как ли ще е при човешките женски?!?

предвид, че човека все още не е създал нещо безгрешно, при 0,01% (а може би и повече) от потребителите ще има голяма драма. особено като се има предвид, че най-вероятно клиентките ще са в пъти повече от обхвата на тестовете на активното вещество. Може да се окаже, че има несъвместимост или странични реакции... :) Да се чуди човек какво им е лошото на презервативите.

ми как какво им е лошото - огъват се понякога :)

Шегувате ли се с тези 0,01% ? Та съвременната фармацевтична индустрия доказано няма интерес от здрави хора. Тия, дето са зад нея - още по-малко. Здравите хора НЕ купуват лекарствата им. 0,01% би бил просто пропаганден трик, като че ли не сме им сърбали попарата, че и все по-лоша става.

Секс с презерватив е като секс с предмет, ето какво им е лошото. На някои им харесва де.