ЕС помоли Netflix и YouTube да намалят качеството на видеата

Мярката е, за да се осигури стабилност на интернет мрежите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За Европа, ПРОТИВ еврейската огранизация наречена ЕС.

Защото е много трудно сега да се следи трафика, заради това казват да се намалят качествата на видеата качени с тези две мрежи. Да не забравяме , че в повечето държави членки в европейският съюз се следи трафика на всеки. В нашата държава е само по поръчка/

Грешиш , всеки провайдър и у нас е длъжен да записва всеки байт трафик и сесиите на всеки айпи адрес. Времето на съхранение на тези логове не знам но при нужда може да се види всичко и всеки с подробности.

У нас в малките населени места и интернета е меко казано "селски" , при тест бг-трафик що годе има читав но опре ли се до международен нещата стават страшни. Има начини за справяне с проблема но никой от ютуб няма да инвестира в локални сървъри във всяка държава свързани с оптика.

Новината дали е прясна?! Щото Тубата още в Четвъртък обяви че поради засиленият трафик HD става недостъпно за ползвателите.

Западняците са доста изостанали в мрежите за интернет спрямо мрежите в България и по-точно доставяне на качествена и скоростна услуга към крайните клиенти... Ако и админа на мрежата не е адвансет , то шанса да умре мрежата е много голям.. :)))) Ако някой знаещ и можещ го прочете това ще ме разбере от раз.., а на останалите лек и приятен ден и се пазете от вируса...

Avatar952

Дебилите от ЕС и ЕК вместо да предлагат глупости, защо не премахнат държавното регулиране на телекомуникационния пазар? Да могат фирмите свободно да се конкурират и да предлагат качествени услуги?

Но Twitter и PornoHub да не ми закачат. Особенно в Twitter след изявления на Жужи Путин и Тръмп отпускам в профилите на горещи каки. "Онирофилм" се превърна в реалност. А беше само преди 40 г издадена.

тази книга съм я чел ... както казваш.. преди 40 години.. на издателство ФАНТАСТИКА :))))

А ще намалят ли и цената на плана или ще продължават да ми дърпат по 12 паунда на месец? Така си и помислих. Още нещо, ще се радвам да съм свидетел на деня, когато мрежата ще се претовари. То по тази логика гугъл да си спират сървърите, понеже едно 7 милиарда души на ден използват ютюб и всички гугъл услуги, без да има изолация и тн. Поредните медийни глупости и всяване на страх у блажено вярващите. А ЕС могат да се скрият, ако бяха толкова безупречни, нямаше италия и испания да пламнат като факли със заразата, барабар с Дойчланд зад тях. Наистина е смехотворно, по пътя на тази логика, isp-тата да намалят и те скоростта, че иначе тоя трафик къде ще го поберем...?

Бе нали ти подариха по 10 000 МБ и пак ревеш.

При няколко десетки милиона хора под карантина (засега), нищо чудно и да бъдеш свидетел на деня, в който мрежата се претовари. Колкото до вируса, няма държава, която да е била подготвена за това. Ако смяташ, че мерките в UK (понеже пишеш за паунди) са много адекватни, почакай само няколко седмици. Изумява ме колко много идиоти има, които смятат, че това на тях няма да им се случи. Нищо, че светът е пламнал и границите са затворени.

Те хубаво ще намалят качеството а пари ще върнат ли ????? Или пак от клиента да мине ..... мамицата ви . Аз съм си платил за определено качество и очаквам да получа него . Аман вече .

Като че ли , ако не може да преброите порите на носа на главната героиня ще ви се затрудни живота.

А 10 000 МБ подарък да ги спрат ли?

Ти си просто пореден идиот. Светът ти ще свърши, ако не можеш да гледаш HD за няколко месеца.