Facebook отговори на Байдън: Не е наша вината, че САЩ не изпълняват ваксинационния план

По-рано американският президент заяви, че медийната платформа "убива хора" заради дезинформацията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Виновни сте мама ЦРУ-шна!

Хората са го преболедували, защо искате да ги тровите насила изроди?!

ГМО... БИООРЪЖИЕ КОЕТО УБИВА НОСИТЕЛИ НА ОПРЕДЕЛЕННИ ГЕНИ КАКТО И НОСИТЕЛИ ОПРЕДЕЛЕНИ ГЕНЕТИЧНИ ВАРИАЦИИ...... КАК КОВИД-ПАНДЕМИЯТА БЕ ИЗПОЛЗВАНА ЗА НАЛАГАНЕ НА ОГРАНИЧЕНИЯ И ЗАДЪЛЖЕНИЯ ОТ ФАРМАИНДУСТРИЯТА И КИБЕРТЕХНОКРАТИТЕ И НПО-СЗО... ПРОТИВ СВОБОДНАТА ВОЛЯ НА ОБЩЕСТВОТО

За Китай и Руслямска държава ли говориш?

Хаха, в едно неотдавнашно минало така се сочеха "враговете на народа". Без съд, без доказателства. После ни учеха колко било лошо това, А сега яяяяяяяяя виж ти, ама те и демократите отвъд океана правели същото .....

Честно казано, не разбрах какъв им е проблема ? Байдън искал до 4 юли да има 70% ваксинирани, а от ФБ ги изкарали 85%... Демек от ФБ са решили да се подмажат мазно на бай Дън като покажат, че той е преизпълнил плана ? Не разбрах спора им. Но доскоро си решаваха споровете с блокиране на профили на президенти и цензура, а сега не смеят да са толкоз хард...Явно друга тояга играе.

Ами не си разбрал, понеже не си прочел добре явно. Става дума за две различни групи хора — американци като цяло (85%). Тоест сравняват кон и кокошка.

Не е разбрал, защото е путлеастки тъпак, а не защото не е проел. Но и ти си загубил част от написаното- 85% са ваксинирани от потребителите на Фейсбук, а от цялото население 56%. Нормално е не свички да са потребители на Фейсбук.

Когато една компания е по-силна от президента на Америка… Когато след глоба от 5 милярда заради злоупотреба с лични данни акциите и скачат… Когато …. Направихме чудовище и продължаваме да ФО храним…..

Е нужно останалите 15% да ръсят простотии на хората извън фейбсук

Викаш у фейса 85% от всичко са простптии. Което си е, си е.

А чия е вината, когато цензурирате вам неудобните? Ако сте искали, досега да се е ваксинирал целия свят.

Тоя фейсбук няма ли да го спират вече. Съсипа хиляди човешки живота и семейства.

Някой те кара насила да го ползваш ли? Интересно защо политици са против фейсбук, а с удоволствие го използват безплатно за да прокламират глупавите си идеи? Ако няма фейсбук 99% от новинарските сайтове няма да съществуват, защото никой нямаше да е чувал за тях. 90% от фирмите нямаше да съществуват, защото никой нямаше да е чувал за техните продукти и услуги.

Искаш да кажеш преди Фейсбук фирмите бяха 10 пъти по-малко? Да ви сера на помията! Сборище на прекупвачи на китайски боклуци. Порше, БМВ и Даймлер и без вас ще оцелеят.

На първо е България.При 7 милиона имаме над 18000 починали, докара САЩ при 300 милиона имат 640000 починали Хайде изчислете на глава от населението ,кой е пръв по смъртност.

Аууу корпоративните роботи се озъбили на техния оувърлорд!

Как да изпълнят ваксинационния план като бадън забрани на хора от ваксинирани държави да влизат а позволи на такива от не ваксинирани като мексико и русия Сега може да влезвщ в сащ само от русия мексико и деуги шитхол кънтрис но не и от европа Хората гледат и си викат тия кретени не вярват във ваксините що да се ваксинирам..

Естествен подбор. По-изкуствената среда на живот създава условия за по-тежки болести и боледуване, и изисква по-силни изкуствени мерки.

Да му спрат акаунта, както направиха с Тръмп. Да видим колко са велики.

Мислех че бадън е различен но прави същите неща като тръмп Даже стената с мексико не е спрял Само говори мазно Няма значение кой е президент в сащ

Цъкърчето, трябваше Данило Трампович да ти вкара морската пехота в офисите и да те разтръска овреме!