17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Знае , ама друг път !

Изобщо нищо не знае за мен,защото не ме познава,а и аз него.

Фацебука е филиал на ЦРУ!

Достатъчно е да посещаваш сайтове, кото имат приставки на фейса, и той вече знае... Такъв сайт е дира...

Не само, но и кога ги чешиш..

Тоя университет до Москва ли е...предполагам Путин там е завършил

Тои може да ме хване за шнохела, нямам акаунт там. Обидно е да имаш акаунт във фейсбук, говори за простотия, но наи дразнещото за мен е че фирми почнаха да си правят саитове там.

Само че има едни хитри приставки като ghostery, които блокират всички тия проследители...

Така… Беше 2007 или 2008-ма година, когато чух за Фейсбук. Направих си акаунт, поровичках се малко вътре, почнах да си качвам снимки, клипчета, да се свързвам с приятели. И така може би 6-7 месеца. Но никак не ми харесваше. Затова си го изтрих акаунта и сега съм един от малцината хора без Фейсбук, но за сметка на това чувствайки се изключително щастлив. Това е положението.

Оооо не неее . Въобще не си от МАЛЦИНАТА повярвай ми . Мнооого хора нямаме в тоя БОКЛУК регистрации .

Дано да е така... Аз май нямам познат, който да не е във Фейса постоянно.

Аз наят ли хората че този проект му е бил възложен от друг университет за нуждите на самия университет. Реално Зукарчето ги помотал доста време и накрая им съобщил че се занимава с негов проект който бил този същия. В съда не можали да докажат че програмния код бил същия но всички са знаели че Зукарчето е краднал проекта като идея.

Интернета е също американско открития... Цървулите шо го ползват

Фейсбука знаел всичко за нас!?! Глупости. Знае само това, което ние му казваме по начина по който представяме нащата. Има огромно количество фалшиви профили, които се ползват за криминални цели. Така че, промяната на живота е по-скоро негативна и който разбира от тези неща няма профил в сураттефтера. Останалите са комплексирани душевни ексибицинисти, които си мислят, че като публикуват информация за себе си, неинтересуваща никого, ще станат по-значими в очите на околните.

да е разработен, ама е важно за какво се използва. Като виаграта, например - случайно я открили, лекарство за високо кръвно разработвали, обаче сега никой не я пие за кръвно. Пък знам ли :) Та значи 15 години вече казвате им вършим работата на службите - сами се следим и докладваме, със снимки и всичко подробно, та даже и пари печелят от това, вместо да плащат на агенти.

Така си е, трудно човек ще забрави оня тарикат, дето беше налъгал "умните и красивите" с евтините самолетни билети преди година-две, представяйки се за юпи във Франция. Фацебука е симптом на времето: нарцисизъм до дупка.

И какво знае? Предимно голите задници на някакви комплексари и пубертети. Тази информация дори за медицински нужди е негодна.

Да с 1000$. Почти толкова е умен колкото Рикфелер когато е забогатял с прекупуване на ябълки от едното село и ги е продал в другото.......

е на посещение у нас днес? Щото тука мълчат като риби....

Знае, колкото му кажеш...

Забелязахте ли как се е отпечатала еврейската шапчица на снимката му с обама? Аз на религиозни "либерали" не вярвам и не съветвам никого да споделя личното си пространство с такива.

Бедна ти е фантазията какво знае. И това е добре, защо ако разбереш какво знае Фейсбук за теб ще се скриеш на другия край на света!!! Ама и там нада ли е вече сигурно.....

За тва неам таквоз нещо.

е така ЕС ви пороби - доброволно. Ама сега ви нарежда с кого да търгувате и с кого не! по същия начин фейсбук ви пороби - вие сами го поискахте, след това ФБ ще ви казва какво да мислите, от какво да се възмущавате и кого да избирате. ЩЕ ви казва, а вие ще сте сигурни че е ваша идея ! така гугъл вече ви мотка последните 10 години. я да видим кои са добрите и кои лошите ? гугъл я да видим ходиха ли американците на луната - гугъл и т.н... а ви си мсилихте че имате собствено мнение а? дебилчета има и една 8888 дето си мисли и тя същото :) хихи

Открадна идеята от двама братя, които сигнализираха ректора, който не си мръдна пръста да ги защити. След това ЦРУ му подпечата тапията.

Много наивници тук, смятат, че като нямат акаунт, фейса не знае за тях... е да, ама не... ваши приятели качват снимки с вас, и разказват за вас в него... и за вас знае, нищо, че нямате акаунт... просто информацията е от втора ръка, а не от първа.

Ти сигурно и Whatsapp не ползваш, нито Инстаграм, нито Messenger? Защото всичко това а и мн други апликации са притежание на Фейсбук. А Фейсбук за съжаление не се лимитира до това, което качваш в профила си, ами и следи разговорите ти по телефона докато си говориш. И това го казвам, защото в него съм се убедила лично и то не веднъж. Бедна ни е фантазията какво притежава Фб като информация за нас, а и не само той. Да не забравяме Гугъл моля и тн

знаеш ли как се засичат терориртичните заплахи в последно време? приятелите... споделяш тук, там, купуваш едно парче от ук, друго от там, ровиш гугъл за чертежи... ама има едни които не могат да ги разкрият, единаците. Не споделят, не четат интернет, не споделят с никой! Е тези не могат д ги разкрият

Ако си мислиш, че като коментираш тук или в др подобни сайтове, не се събира инфо за теб, лъжеш се.

Знае грънци! Фалшиви са ми датата на раждане,годината също. Само снимките ми знае,друго нищо не знае за мен...

Аха, аз нито WhatsApp ползвам, нито Инстаграм, нито Месенджъра… Като искам да се чуя с някой-звъня си му по телефона, в краен случай понякога пиша sms.

колкото му кажат другите за теб

съвсем възможно е и ти да си познаваш фалшивата самоличност.

ама не е съвсем доброволно

На тази статия и липсва нещо, не споменава нищо за най-големия национален герой на САЩ за 21 век - Едуард Сноудън...ето какво казва той по темата - „Фейсбук“ е компания за следене, маскирана като социална мрежа"

т.е. да има такива, дето не могат да ги разкриват, защото повечето "терористи" те си ги отглеждат и няма нужда да ги следят

Да бе ..най-големия герой бил :)) Ти откачи ли ? Обикновен глупак, предал страната си.

и ходиха ли американците на Лунадата ? Прост въпрос, като за идиот.

на Луната

не забравяйте Брадли Манинг - макар да успяха да го сломят, той все пак ни показа истинската им мутра, а другият - мутрокнижката

политиците, които предават страната си, не знам дали схващате нюанса

злобата на некадърните се нарежда редом до глупостта и времето като безкрайна величина

90 процента от вас използват евтини китайски телефончета, с тях се логвате в мейлите си и къде ли не, но си мислите, че дамо ФБ има личните ви данни, а китайските тайни служби ги нямат! Дори те имат много повече неща! ФБ например ви няма паролата на мейла! ФБ ви няма паролата на скайп! Докато китайците ги имат и двете! Да не говорим ако използвате ПейПал и онлайн банкиране! Тогава ви имат и достъп до банковите сметки!

т.е. фейсбук манипулира менията на хората, съобразно зададената им дотрина от различни партии, но ако някой друг реши да споделя свободно мнението си - не може! Е, къде е домокрацията и свободата на словото?

...се изцвъка гаргата и спечели 1 цент.

Нещо ми свалиха коментара, май не е удобен на някой, затова да го напиша пак :). За тези които още не са разбрали, Фейсбук не събира само информация от нещата които публикуваме в него, ами притежава и Whatsapp и Messenger и Instagram и какво ли още не. Всичко това им дава достъп до феноменално много важна информация. На всичкото отгоре не им стига и това ами и подслушват разговорите по телефона, а даже и като той не се ползва ами само стой до вас на масата примерно, а вие си говорите с някой. И това го твърдя, защото не веднъж лично съм го изпитала, а и мн мои познати също. Изобщо бедна ни е фантазията до каква информация има достъп Фейсбук, а и не само той. Да не забравяме все пак Гугъл и тн

нас ли имате предвид или себе си

Какво излиза ? Че оня старец, който още при появата на онези кютуци мобифоните /помните ли ги ?/ ми каза, че новите технологии са божие наказание за греховността на хората в съвременния свят, е май много прав !

15 години казвате станали, откак вършим работата на службите - следим се, докладваме със снимки и прочие документи, че и пари печелят, вместо да плащат на агенти. Захаринчо викате го бил измислил. За малко да повярвам, ама се сетих вица за Ро...лер

Илюзия за наивници , бездънна яма за пари на създателите. Фалшиви профили, групи за порно услуги с малолетни , поглед на подрастващите върху всичко негативно в този свят, измамници искащи пари и предлагащи среща със заплащане на билет от другия край на света и много други....Мако хора знат истинската функция на Файсбук, но гъдела, че някой някъде си мисли за теб, изпраща ти съобщения, комплименти и предложения, чувството , че си харесван те пристрастява към Фейсбук. Краденето на снимки и създаването на прифил с чужда снимка е ненаказуемо престъпление. Пише ти Джон Браун, офисер в Пентагона , а всъщност е Сали Мусато от Нигерия. Ако го блокираш, той прави друг профил. Ако си скриеш цялата информация или е достъпна само за приятели, изпускаш шанса стари приятели и познати да да се свържат с теб.