Франция може да е тествала хиперзвуково оръжие

Париж е изстрелял пробно най-новата си междуконтинентална ракета

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Толкова години след смъртта на Вернер фон Браун, не можем да избегнем ракетната технология за преодоляване на земното притегляне. Явно само при мащабен военен конфликт технологиите бележат истински скок.

САЩ създават първите свръхзвукови ракети още 70те години на миналия век! Пършинг! После руската тролоферма оспами Интернет с някави фалшифи новинки за невероятното ново руско оръжие! Голем смех беше!

Да, бе, да... те още преди 70-тне бяха кацали на Луната... знаем.

Сега ще изгонят ли американски дипломати за шпионаж?

Ти между свръхзвуков и хиперзвуков правиш ли разлика дебил?

за такова нещо Северна корея или Иран щяха да са спукани от санкции

Хей, историка, Пършинг са създадени от фон Браун! Ако не са го били откраднали от Нацистка Германия, САЩ щяха да видят Пършинг ницки!

Това са най-обичаните от запандяците двойни стандарти!

Джуджака сигурно се е насрал от страх в бункера!

Значи ако лети по балистична траектория, но накрая падне другаде се води хиперзвукова. Иначе си е балистична.

Долитат преди да ги чуеш и ако ги чуеш ще е вече късно!

Aко всички си изстрелят ракетите ще стане голямо мазало.Който е оцелял ще трябва да бяга в Африка щот там не ги броят за опасни и ще бъде единствения оцелял континент.

Абе тъпаците, явно не знаете защо са санкциите, ам не се спирате да пишете глупости.

Осветли ни, умник!

Да бе извънземните ще им позволят да им бастисат проекта - Земя.

Правя! Всяка скорост над тази на звука, смешно копейкаджийско лайнце!

Франция е чак на 6-то място по брой ядрени глави. В общи линии са: Русия, САЩ, Пакистан (без междуконтинентални), Китай, Индия, Франция, Великобритания, Израел, Северна Корея. Като Пакистан, Китай и Индия са в локална конкуренция (и ги брояха по 200-300 ядрени глави). Последните две имат междуконтинентални, а пакистанските с по-малък обсег. Дори само твърдението тук за твърдо гориво показва, че не са сравними с руски. Твърдото гориво много лесно се съхранява, за разлика от течното, но процеса на горене е неконтролируем, по-бавни са и неманеврени. И докато си приказват, други са готови. Преди само за 10 години произвели руснаците 109 наземни ядрени ракети и 108 за подводници и 30 нови подводници. Дори само това може да е повече от ядреният арсенал на НАТО.

Точно такива са руслямските и китайските уж хиперзвукови оръжия. Проблема е че като мръдне главата и ракетите им отиват на десетки километри встрани от целтая, ако не се разпаднат. Но ги обявяват за успешни опити, ако отклонението е под 10 км. Затова и дават само изстрелване на ракета, но не и попадение.

И КО стана с руското безАНАЛогово оружие! Само анимацийки и лъжи! Както винаги от сибирската кочина! Хи Хи Хи

Троле, не съм ти искал мнението!

И къде е аналогът, троле, мажещ под всяка новина?

Аналог нема! Има го само анала на путКин! ХоХоХо За разлика от руские нескопосани анимацийки, французите имат реална ракета! :))))))

Глупости. Маневрират само бойните глави. Горивото на ракетите свършва след няколко минути и главите се отделят и могат да летят още 20-30-40 минути. Дали са с течно или твърдо гориво е без съществено значение. Дори твърдото гориво е за предпочитане точно заради по-лесното съхранение.

Франция - демокрация, висок стандарт, класа ... сирена, вина, световна мода, рено, пежо, ситроен, ариана спейс, алкател .... РЕАЛНИ ракети и ИСТИНСКИ самолетоносач, не като димящия Кузя! Виждате ли разликата, панлени русАфилчета! ХИ ХИ ХИ

Тогава не пиши, бе тъпак. Никой не го интересува какво си разбрал или не.

Никой не го е чул защото било свръхзвуково :)

Пръцнах и се насрах

Има един сериал "На брега" ето там се говори за света след ядрена война. Финала е доста интересен и "нехоливудски"

Браво! И аз така! Станахме двама. Още един и да ходим да занесем цветя на татко Доньо.

Северна Корея и Иран разработват ядрено оръжие, като Иран официално заплашва да унищожи Изрел, а Северна Корея официално заплашва Южна Корея, Япония и САЩ, като отказва мирен договор. Северна Корея е и тоталитарен режим и изстрелването на ракети зависи само от един ненормалник чиято цел е единствено да запази властта си, нищо че народа гладува в голямата си част, но пък нагло иска хуманитарна помощ от същите тези страни. Франция има ядрено оръжие много отдавна и е постоянна членка на ООН. Преди години в ООН е постигнато съгласие за неразпространение на ядреното оръжие и има споразумение-забрана за извършването на ядрени взривове, точно това обаче прави Северна Корея.

Е и какво е значението , че могат да унищожат планетата само три пъти а не двадесет пъти като рашка , или сто и педесет пъти като САЩ ?

Явно Китайското Хихикащо менте и гаров милиционер пишещ по стените на кенефите, като мръсен страхлив плъх, пак пише от чуждо име.

Кофти новина за Мужикистан и добра за НАТО!

Почетете преди да пишете. Хиперзвуковите ракети не са балистични, това им е най-неприятното за най-скъпата безполезна инфраструктура създавана от сашово. А балистични ракети които се отклоняват от предварителната си траектория има от известно време, даже писахте за такава на 9ти май.

Пак се осрах, защото съм тъп като гадулка

Ама сериозно ли? Липсата на мозък е голям проблем, ама ти сигурно вече го знаеш.

Свръхзвуков е до 5-6 пъти скоростта на звука. Хиперзвуков е от 7 до 20 пъти скоростта на звука. На практика всяка бойна глава на балистична ракета е хиперзвуково оръжие, но не е управляема в атмосферата. Има и квазибалистични ракети, които летят по-ниско на 40-50 километра, поради което са за по-близки удари.

Срещал те е някъде и от тогава го знае като те е видял какво представляваш без такъв ?

Така е, Франция, класа , висок стандарт, изключително висок външен дълг, опс това последното не трябваше да го казвам , само и единствено руснаците имат външен дълг.

А ние кога, Радев какво чака?

То щото е неконтролируем този процеск за туй от край време ги ползват за ускорители на ракети и то с хора на борда... А пък ако ми обясниш за какво ти е голяма маневревост на носител, който само извежда и освобождава бойните глави на определена точка, от където те поемат сами...те признах. Може би да бягат от куршумите на някой муджехидин де гърми по всичко у въздуха ли или що?

Интересно като са толкова Велики защо преди 80 години мустакатия ги опука за около месец.

Не чака. Подготвя учения на нато и се надява като завалят Калибрите от Крим да събере няколко и за нашата армия!

Много си обичате Сесесерто, продажници.

Твоите калибри имат обхват само 400км за разлика от едни базирани вече в Европа хиперзвучки които имат обсег 1200 км и като ги пуснат от Варшава директно на жужи в бункера под кремль ще кацат :)

Франция е пълна с рязани мангали, които не стига че живеят само на помощи, ама са и фанатици и режат глави на учители и журналисти. Свършено е с тази страна.

Балистичните ракети са хипезвукови. Квазибалистичните също, макар и движещи се с 10-тина хиляди километра по-бавно от балистичните. Хиперзвуково оръжие означава, е бойната глава маневрира. Квазибалистичните летящи на 40-50 километра, се засичат по трудно..... от руслямците. За другите не е проблем.

немедленно да се въведат санкцион - да им се спре сиреньето

павелчо, келемче си беше и такова ще си останеш. Вземи линийката и провери какво е разстоянието от Каспийско море до Сирия, при това не по права линия. Денят 7 октомври 2015 г. ще влезе в историята като начало на нова ера в използването на високоточно оръжие на разстояние от хиляди километри. Никой в света не забеляза 26-те руски крилати ракети, които пресякоха от североизток на югозапад територията на Иран и Ирак, от акваторията на Каспийско море към обекти на „Ислямска държава” в Сирия. 26-те крилати ракети от 7 октомври показват ново ниво на международното доверие. Удар от акваторията на Каспийско море по обекти на „Ислямска държава” в Сирия – това е прелитане на ракети без отклонение от маршрута над територията на Иран и Ирак на повече от 1500км.... павле, павле, отивай да сучеш от чучура.

Париж най посещавани град в света. В Москва даже нашите вмирисани ушанки не щът да ходят защото там на центъра на града на уж православна Русия има изложен за поклон труп от почти 100 години и там езичниците орки удрят глава. Вмирисана мумия ужас!!!!! Единствените в целия свят с труп в центъра на града не погребан неопят.