Коментари - През 2022 г. машините ще са ни като семейство | IT.dir.bg
назад

През 2022 г. машините ще са ни като семейство

Анализ на Gartner разкрива, че през 2022 години технологичните устройства ще ни познават по-добре от най-добрите ни приятели и семейството ни.

Обратно в новината

Коментари - През 2022 г. машините ще са ни като семейство | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Машините като семейство", а семейството като машини. Добре дошли в прекрасния нов свят!

Отново Вавилонски социлален инженеринг целящ да подмени семейният модел установен от Бог на шестият ден от сътврението. Те искат да заменят и святата събота на Бога благословена и осветена за вечността на седмият ден в краят на творческата седмица, когато Бог си почина от всички творчески дела, с неделята, която е ден за езическо поклонение на слънцето още от древността. Сатана и компания имат фалшификати за всичко установено от Бог.

К

Един прекрасен ден, когато и твоите вярвания от графа религия минат в графа митология, редом до Ра, Зевз, Один и останалите веселяци...ако не се е пръкнало някое ново божество...може би нещата на тази сбъркана планетка ще се кротнат.

Всеки човек на тази планета ще види нашият свят Създател. Едно е да вярваш в Бог на любовта и истината чрез Неговите дела и Откровение дадено ни чрез Библията, диаметрално притивоположно е да вярваш в религиите измислени от слугите на лукавият фокусирани върху земните неща, чувствата и осезанията, към които спада и атеизмът.

Аз поне не съм чул за планове някоя от компаниите, в чийто лаборатории си играят с прототипи на хуманоидни роботи, да имат планове да ги изкарат на пазара след само 4 години. Че те моделите в момента, са годни само да проиграват предварително записана кратка програма, която показват по панаири и театрални сцени, която роля е оттренирана при специално предварително подреден декор. Всеки необичаен предмет поставен не където трябва води до препъване на чевермето и провал на представлението. Само военните разработки са малко по-напреднали в посока на автономността, но те, с май едно единствено изключение, не са на хуманоиди и определено не стават за домашни помощници.

2022г е след четири години. до тогава все още половината население на планетата няма да има електричество, и ще продължава да ходи по нужда в другият край на двора!

и що си мисуите, че ше се върви само у зададената у вас посока? АМИ АКО НЕМА КОЙЪ ДА ВИ КОПУВА БОКЛУЦИТЕ? ЩОТ СЕГА - ПРАВИТЕЛСТВОТО НА САЩ ВИ ДАВА ПАРЕ ЗАРАД ШПИОНАЖА. АМА АКО МАСОВИА ПОТРЕБИТЕЛ ФАЛИРА, ИЛИ НЕ КУПУВА? ШЕ ПОДАРЯВАТЕ? ЧАКА ВИ СМЪРТИ ФАУИТ. ШЕ Е ЯКО.

Терминатор ще стане реалност, плебса ще бъде терминиран!!

През 2022 няма да има фейсбук, мина му времето. Комуникацията ще се прави както преди фейса - телефон, чат, емейл, скайп и на кафе.

Нищо ново няма да има през 2022, освен затормозени хора от всичкия боклук, произведен от ИТ компаниите.

Ще чукам извънземни,стига да си нося чука :)

Няма съмнение, че ще си го носиш, но ще му казваш отвес.

Откакто има "социални" мрежи, хората рядко се срещат, че нали има къде да си говорят. Не ходят на кино, че има телевизия, DVD и торенти. Не ходят и на пазар, че има онлайн пазаруване. Сега и роботи вкъщи, роботизирани секс-кукли с AI, тия щели да ни бъдат семейство. Скоро ще се превърнем в същото, което представя филмът Surrogates, натам вървим. После просто ще изчезнем, ще останат само роботите и AI.

ми да забраним технологичния прогрес тогава

Няма как да забраниш технологичният прогрес. Няма и защо. Проблемът не е в самият прогрес, проблемът е, че хората прекаляват с използването на технологиите за неща, които могат да вършат и без тях.

Това не е вярно, или поне не изцяло. Синът ми е тинейджър и посоянно е по улиците. Ползват what#s up само да се уговарят, във фейса са рядко.

Аха, и единствено на базата на сина си направи извод за цялото човечество.

Моята машина - Ладичка е част от семейството ми вече 30 г. Познавам я по-добре от най-добрите си приятели и дори от жената.

тъй е , жена ти я познават доста хора , па ти пак си клечи под колата ...

нищо не разбираш от истински жени.... :)

Ми то и без това социалните контакти на сума ти хора са само виртуални.