17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е скъсало синджиро.... релето е гръмнало..... харда е зациклил..... процесора е прегрял.. да потърси спешно помощ от психолог..

Мъск - правя бидони за зеле и жени лесбийки, освен това лъжа много за марс

Тая щом след като е спала с Мъск, врътна резбата, правете изводи колко е добър в леглото. Евала, не всеки може да превърне straight жена в лесбийка. Другия тук е Рос от приятели...

Няколко пъти съм казвал, че всички евентуално пратени на Марс, първо трябва да бъдат кастрирани. Че не може човечеството да си позволи, там да се роди дете. Така че ако пращат отделно лесбийки или друга група гейове, няма проблем, но не и заедно, ако не са кастрирани. Родено дете там, ще тръгне на мутации и отклонение от човешката раса. При 38% гравитация там, докарат ли го тук, все едно е взел щанга и е станал 2.63 пъти по-тежък. Те космонавтите не могат да ходят като дойдат обратно. Въпреки че уж всеки ден тренирали в космоса. Все едно тук човек с 80кг, да носи през цялото време щанга, така че да е 210+ килограма. Той ще бъде смазан и вероятно ще умре. Като кости, зъби и така нататък ще са предварително развалени от ниската гравитация на Марс. Мутации стават основно с раждане на нов индивид. Безполезни мутации като обратните, не предават гени и отпадат. Ако преди 150 години всички бяха обратни, сега да няма човечество.

_stankow

Супер идея ! Особено ако обещаят да не се връщат ! :)

Татуировките бият яко на сатанизъм, сигурно от там е размътения мозък. Иначе да поема и да не поглежда назад, ние тук ще се опитаме да се справим някак.

И това в ит новини, в дира вярно работят дебили

ше ги остава 1 година там и като отидаааааа после лелеееейййййй рай

И това е новина в ИТ раздел?

Жалко за детето със странното име само, с такива родители. :( Защо такива трябва да имат деца? Едно, че явно са откачени, и друго, че не се задържат заедно повече от година в най-добрия случай. Не го очаква добра съдба дори и с най-богатия баща на света - отсега е ясно, че и то ще полудее. Най-малкото няма да има нормална семейна среда.

Няма да изкара дълго тая комуна. И да си изпилят езиците макс 100 и малко години, после биологията ще си каже тежката дума

браво, супер идея. аз одобрявам (или как беше...лайквам това). Даже предлагам идеята да се доразвие: всички лесбийки да се транспортират на спътника Европа, всички гейове, трансексуални, и други подобни там ( не им знам последно всичките разновидности), да се транспортират на Ганимед, Ци–га_ни и подобни се пращат примерно на Йо. нека всички да са си наблизо със сродните им. Населението на Африка мисля че може да се побере на Калисто. Всички араби и мюсюлмани се евакуират на Меркурий (там им е мястото) Е, гейовете може малко да се сърдят че са заедно със африканците, ама после може и да им хареса, знам ли ги...

Толкова са им изветряли кухите безполезни чутури от безделие, че се чудят каква поредна простотия да измислят с идеята че е много гот.

Вече стана ясна причината, за развода...

Да ви имам проблемите.....,..!

Добре, след раздялата с един от най-богатите хора на планетата, вероятно ще има финансова възможност да стигне до някоя луна, но изникват въпроси: ще вземе ли детето си момче на лесбийска колония и няма ли да му измръзнат мартинките там?

Да върви, да върви лек и път и да се не връщат! Ама надали, уви!

Ква е па тая пача? Камбест нос, вежди като гъсеници, потна кожа, но върхът е псевдонимът й, от който най-много ми си доповръща. На английски grime e наслоена мръсотия или кир.

Илончо трябва да е бил бая напушен когато я е заплождал...

Т.е. да е станало във вторник, щото той по това време на седмицата вече е не на черешата, ами на Марс...

трябва да иде на психиатър.дано помогне.

това са тежко увредени девойки, които не знаят къде са

Кукувичка кука на зелена бука...

:)

/Това девойче докато не види истински мъж няма да стане жена. Докато се гушкаше с меки китки и евреи явно е позабравила, че има истински мъже като нас тук. Да ми падне и след 1 час никога повече няма да си помисли за лесбийки. Оня яловия евреин мой само да лъже за ракети и бидони, но с жени не мойе да се оправи./

Да имаш пари/слава е хубаво. Ама като си пълно куко защо са ти..

Мен ме устройва и на Венера да се пръждосате.

Нали, само да пускат клипчета в Замунда, че да ни държат в течение за интимния си живот.

Няма лошо. Всеки да ходи където си ще.

Шансът заглавието да се сбъдне е точно РАВЕН НА шанса Мъск някога да закара човек на Марс или дори на Луната. Еднакви идиоти са и двамцата.

Отиде Европа при лезбийките явно.

Не разбивайте чуждите мечти :)

Значи не са били случайни татуировките на гърба ѝ, наречени "белези отизвънземно"!

Какво заглавие само. Жената се е пошегувала, но от това произлезе медийно безумие.

Като те маат с теслата у главата..

И да сложи Луна за президент...

А Луна не си я даваме, че ако не я изберем нея, ще дойде някой още по-голям кретен :D

А дали е възможно да се намери такъв?