"Ще колонизирам Европа, единия от спътниците на Юпитер, и ще основа лесбийска космическа комуна там", заяви певицата Граймс пред медиите. Освен това поп звездата и майка на едно от децата на Илон Мъск се оплака, че е обект на тормоз след раздялата си с основателя на SpaceX.

Вижте най-добрите снимки от повърхността на Европа >> >> >>

Мъск и Граймс съобщиха, че прекратяват романтичните си отношения миналата седмица.

Канадката, чието истинско име е Клер Буше, обяви в Instagram, че е написала песен по този повод. "Написах и продуцирах тази песен в отговор на цялата инвазия в личния ми живот, неетичните медийни публикации, онлайн омразата и тормоза от папараци, които преживях тази седмица", сподели тя в социалната мрежа.

Новата творба на Граймс е озаглавена "Любов". По думите ѝ, тя е мрачно отражение на настоящото вътрешно състояние на певицата. "Адски е гадно да си буден", пее канадката. "О, Господи, моля се да вземеш душата ми, защото никой не ме разбира. Защото всичко, което мразят, е всичко, което обичам."

https://www.instagram.com/tv/CUcoJxwJUTy/?utm_source=ig_embed

Иначе раздялата на певицата с главния изпълнителен директор на Tesla и SpaceX изглежда е цивилизована. "Ние сме полуразделени, но все още се обичаме, виждаме се често и сме в страхотни отношения", каза Илон Мъск миналата седмица.