Коментари - Хамбургерите и шоколадът увреждат мозъка | IT.dir.bg
назад

Хамбургерите и шоколадът увреждат мозъка

Диетата с високо съдържание на мазнини и захари влияят негативно на паметта ни

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Хамбургерите и шоколадът увреждат мозъка | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пълни измишльотини, в нечий интерес!

"Няма вредни и полезни храни. Има вредни и полезни количества!" - стара китайска поговорка... Всичко останало е идеология и управление на масите (овцете от стадото)

някой не е дочел или превел? Комбинацията на мазнини с въглехидрати е вредна. Както и белтъчини с въглихедрати. Човек трябва до се храни с мазнини и белтъчини. За човека мазнините са деликатес а не сладкото. Защото е хищник. Мозъка е жлеза от мазнини. Кетонното е хранене е никакво ядене на сладко и фруктоза. Тялото само произвежда глюкоза и храни мозъка. Иначе мозъка тръгва по лесният път и предпочита глюкоза отвън, отколкото да кара тялото само да произвежда.

що за глупости. баницата вредна ли е? Мазнини с въглехидрати. Сандвич с масло и сирене, какво е? Цели цивилизации живеят на въглехидрати. Пшеница, ориз? Ааа, ужас глутен! Колкото до организма ни дето произвеждал глюкоза? Не я произвежда, обработва я! В природата само растенията произвеждат глюкоза!

на рикийка.Тя избистря мозъка и идеи донася.

Самият мозък е някакви мазнини. А захарта е свързана глюкоза с фруктоза. Последната се превръща пак в глюкоза. Глюкозата е основна енергия (плюс кислород, някакви фосфати, та дори ток) и без нея си мъртъв. На тези в кома им вливат глюкоза в кръвта. Тези ще изкарат, че да си жив е вредно за здравето, както имаше виц. Оправете си за ИП-то.

Абе тия що наричат " плъхове" онези дето ядът шоколад и бургери ?

Измишльотини от начало до край. Многократно е доказано, че какаото в шоколада е полезно за ума. Най-добре натурален. А съставките на вредния бургер ако се сложат в чиния изведнъж стават здравословно и пълноценно хранене, освен ако не си от пасящите със смутитата. Вредата идва от бързото нагълтване и липсата на спокойствие докато се храниш.

Много му личи, че на младини явно е ял хамбургери и мазно в огромни количества! Чак сега си обяснявам „специфичните“ изражения на много от съвременните политически лидери (и от двете страни на океана)! За нашите изобщо не намирам подходящи думи (сами се досещате защо)

Правилно! Точно така! Одобрявам и дори насърчавам подобно мислене в простолюдието! Рупай марулки и зелце, таман ще си и по-зелен, пък месото го остави за нас.

направиха матура на мишоците за да установят дали се е подобрила или влошила паметта им ли? Как установиха влиянието върху паметта на животни, за които се знае, че нямат дългосрочна памет и действат предимнов одени от първични инстинкти. Представям си ако мишките не ядях захари и мазнини сигурно щяха да са на върха на еволюцията.

кой би предположил?! колко пари потрошиха за това което и баба ми можеше да им каже?

ако баба ти не е Баба Ванга не се брои!