HarmonyOS 2.0 ще дебютира на смартфони през 2021

Изглежда поне първоначално тази платформа може да е предназначена само за Китай

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега сериозно. Това е реалния проблем на Тръмп и компания с Huawei, другото е ала-бала!

Аре па претоплиха супата. Сума телефони пуснаха а ни един на Хармони 1. Шо тъй?

Не бързат, предпочитат системата да дозрее и да стане достатъчно стабилна и функционална преди да я внедрят масово на пазара.

Аха... Така ЩЕ да е... ЩЕ ЩЕ ЩЕ....:))))

Защо да не е така ? Едно време беше Symbian ( на нокия ) и нямаше друга и "никой" не можеше да ги измести. Ма изведнъж кво стана ? Излезе андроид и ИОС , Нокия фалира. Не казвам , че ще е лесно или че ще стане , но не е невъзможно да излезе нова по-добра ОС за смарт телефони. Специално хуавей са доооста големи с доста големи приходи , така че не им е проблем да пробват , пък може и да излезе и по-добро нещо.

Ами не е.. Андроида да не чака до 2.0? Уина? Симбиана който споменаваш? И кой ще им е тестера? Така не се прави момче. Стъпка по стъпка единия крак пред другия. Останалото е пропаганда на крадци и некадърници. Версия 1, 2 3... А не чекайте да стане версия 10 и тогава ша видите вие. Все пак всяка версия е базирана на Андроид. Догодина друга ще е.

''системата да дозрее'' Докато успеят да скалъпят и процесори ( без TSMC и ASML) системата направо ще презрее. 10 милиона Кирин 9000 ще им направят до 14 Септ, а след това?