Коментари - HTC представи новите си модели | IT.dir.bg
назад

HTC представи новите си модели

HTC представи новите си модели - U Ultra и U Play.

Обратно в новината

Коментари - HTC представи новите си модели | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

1984

Андроид издъхва, скоро телефона ми ще иска по-мощен хардуер от лаптопа ми. Лаг има на всички модели над 1 година, като условие да си дадеш всяка година по 1-2 заплати за нов телефон. Сериозно обмислям да мина на уин пфоне или да се върна на старите слушалки с копчета, напр. Нокия.

Главата ти е издъхнала. Аз с модел от 2014г и без проблеми влизам и играя в доста тежък сървър с 2гб рам и Snapdraggon 801. Много е важно количеството мозъчно вещество на ползвателя.

Поредна година никакво развитие не се забелязва - пак осемстотин долара за телефон, сякаш ще купуваш совалка от НАСА. Иновация ще направи този, който пусне телефон за 15-20 долара с подобни параметри.

Може, ако си навит да бачкаш за 5 лева месечно.

Изключително си прост. Флагманският модел струва 250$ на излизане от завода, без да броим печалба, посредници, гаранционна поддръжка, транспорт и прочие. От кое село си?

Тоя смог около телефона сигурно е насочен към китайския пазар.

То и Самсунг така бяха обвили един смарфон в пушеци...

много реклама дето се опитва да ни убеди че има няква особена разлика между HTC, Samsung, Sony ... ... реално едни и същи блокчета, с горедолу същите параметри вътре с на 99% същия Андроид.

Някой разбра ли тази глупост за слушалките? Дали ще пратиш сигнала жично и безжично разлика няма много (освен, че блутута по-често има смущения в сигнала). Какво толкова "иновативно" не могат да пратят по жица?