Huawei P40 Pro оглави класациите на DxOMark

Скоро и ние ще тестваме камерата на смартфона

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И престанете да се натрапвате с безкрайните си платени публикации че отчаянието ви е направо ОЧЕВАДНО.

Това чудо се продава във Франция за 950 евро. Интересното е, че са изхвърлили гугъла от приложвнията и са вкарали френската търсачка квант (QWANT). Явно последствие от войната с Тръмп и предупреждение, че е се оправят и без него.

"Интересното е, че са изхвърлили гугъла от приложвнията" - направо уби коня с лопатата с това изказване. Значи Хуявея са "изхвърлили Гугъл," а не Гугъл са изхвърлили Хуявея ?! Хахахаха ))))) Абе пич.. те Аpple и Samsung не можаха да преборят Google, че тоя ли китайски боклучарник ще го пребори бе ?

DxOMark станаха милиардери покрай Хуявей.

Не знам дали е боклучарник, ама въпреки всички усилия на перуката да ги срине те напредват. Имаш ли най малка идея какво ще се случи с гугъл ако тоя боклучарник ей така успее пак? Всички фирми дето не могат да работяъ с тоя боклучарник им спаднаха приходите рязко. Ти имал ли си такъв телефон, че го квалифицираш? Щото аз ги имам 3 и всичките работят доста добре.

Камера, камера, камера... Статия за блондинки и селфита.

От кого да се скрият, бе, от теб ли :))) 2 бона кеш виждал ли си? Направо да затварят Китай, че ти писнаха, нали, пациенте с цървули:))

Там му е мястото на P40pro! Което е добро си е добро. Това няма никакво отношение към другите марки, напротив, точно останалите, с калните си действия срещу китайчетата, потвърждават фактите...

Блондинките се снимат с предната камера, Тото:) Точно на прехвалените айфони се лепят блондинките. Тук става въпрос за технологии. Не е за тебе тази работа.

както е казал народа "като се обърне каруцата, пътища много!". нека правят още и още по-добри ... от цялата тази конкуренция печелим най-вече ние потребителите.

Аз ежемесечно виждам далеч повече от '2 бона' но не бих ги прахосал за нещо с префукана камера, калпаво аудио/ видео и недодялан софтуер и сървиси. А ти като си толкоз щедър та да спасяваш 'Уйвея от фалит-давай смело, щото няма май много кандидати - затуй е и безспирния поток от платена самореклама. А с 'пациенте с цървули' се обръщай към баща си.

'Тук става въпрос за технологии. Не е за тебе тази работа.' Ами давай, вата - като тесен специалист обясни му.. ако намериш време между храненето на прасетата.

Поредният ментак, който след 6 месеца никой няма да си спомня