Huawei P40 Pro оглави класациите на DxOMark

Скоро и ние ще тестваме камерата на смартфона

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредният ментак, който след 6 месеца никой няма да си спомня

Там му е мястото на P40pro! Което е добро си е добро. Това няма никакво отношение към другите марки, напротив, точно останалите, с калните си действия срещу китайчетата, потвърждават фактите...

както е казал народа "като се обърне каруцата, пътища много!". нека правят още и още по-добри ... от цялата тази конкуренция печелим най-вече ние потребителите.

Камера, камера, камера... Статия за блондинки и селфита.

Блондинките се снимат с предната камера, Тото:) Точно на прехвалените айфони се лепят блондинките. Тук става въпрос за технологии. Не е за тебе тази работа.

'Тук става въпрос за технологии. Не е за тебе тази работа.' Ами давай, вата - като тесен специалист обясни му.. ако намериш време между храненето на прасетата.

DxOMark станаха милиардери покрай Хуявей.

Това чудо се продава във Франция за 950 евро. Интересното е, че са изхвърлили гугъла от приложвнията и са вкарали френската търсачка квант (QWANT). Явно последствие от войната с Тръмп и предупреждение, че е се оправят и без него.

"Интересното е, че са изхвърлили гугъла от приложвнията" - направо уби коня с лопатата с това изказване. Значи Хуявея са "изхвърлили Гугъл," а не Гугъл са изхвърлили Хуявея ?! Хахахаха ))))) Абе пич.. те Аpple и Samsung не можаха да преборят Google, че тоя ли китайски боклучарник ще го пребори бе ?

Не знам дали е боклучарник, ама въпреки всички усилия на перуката да ги срине те напредват. Имаш ли най малка идея какво ще се случи с гугъл ако тоя боклучарник ей така успее пак? Всички фирми дето не могат да работяъ с тоя боклучарник им спаднаха приходите рязко. Ти имал ли си такъв телефон, че го квалифицираш? Щото аз ги имам 3 и всичките работят доста добре.

И престанете да се натрапвате с безкрайните си платени публикации че отчаянието ви е направо ОЧЕВАДНО.

От кого да се скрият, бе, от теб ли :))) 2 бона кеш виждал ли си? Направо да затварят Китай, че ти писнаха, нали, пациенте с цървули:))

Аз ежемесечно виждам далеч повече от '2 бона' но не бих ги прахосал за нещо с префукана камера, калпаво аудио/ видео и недодялан софтуер и сървиси. А ти като си толкоз щедър та да спасяваш 'Уйвея от фалит-давай смело, щото няма май много кандидати - затуй е и безспирния поток от платена самореклама. А с 'пациенте с цървули' се обръщай към баща си.