Коментари - Илон Мъск: Бил Гейтс има ограничено разбиране за AI | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е "Велик", от невзрачно момче в Южна Африка, става най-големият "изобретател" на света? Гений? И най-богат? За Б. Гейтс поне се знае, имал е участие в разработката на Майкрософт, но с помощта на баща му (адвокат) я крадват от ИБМ. А колкото до богатството, поне има жилка. Дядо му бил шеф на Сити Банк в Сиатъл в началото на миналото столетие, когато Сити Банк ограбва буквално вс. злато и сребро от китайците срещу хартийки.

Бил Гейтс не участва в разработката на майкрософт. Той съосновава фирмата Майкрософт. Не открадва нищо от ИБМ. Майкрософт сключват договор с IBM за доставка на персонална ОС за персоналните компютри на IBM.

Пушете заедно следващия път

Гейтсчо ходеше при чичко Епштайн да шпаклова 16 годишни прасковки. Жена му научи и му би шута веднагически.

Бил гейтс може да има ограничено разбиране за ИИ, но пък има неограничено разбиране за печалбата :))) Там не обича да си поставя граници.

Малиии , колко го яд Мъскуня, че е изтървал келипира.

"Същата година Мъск каза, че "разговорите му с Гейтс са били неприятни", след като Гейтс каза, че е решил да купи Porsche Taycan вместо Tesla." - разковничето в цялата история.

Прическата и въобще поведението на Илон-чо, все повече и повече ми заприличват на тези на Ким-чо.

Но конкретно в случая е прав. Гейтс е дъното на педофилската мафия решила да намаля населението на планетата, собственик на най-голямата земеделска земя в Америка, бута да спрем да ядем месо, маски да се слагали на кравите, да се спирали да пърдят. Успешно наниза пландемията на елита от където тръгнаха ударите по икономиките и умирането на милиони хора. Най-едрият инвеститор в Световната Заразна Организация, която успешно се набута всички правителства в ЕССР да затварят говедата по команда. От там продължаваме: Майкрософт купи Ликдин и го превърна в маркетингова машина за бъркане в мозъците на корпоративните лизачи, открадна публичният код нарушавайки лицензите му за да тренира Копайлът, а с прилапването на ОпънЕЙАЙ (гавра с омразният на Гейтс опън сорс) скрейпнаха целият възможен интернет и изсраха тоя боклук Чат Джипити, от което милиони хора вече са без работа а мотивацията на младите да се опитват да учат и да се състезават с машините е нулева и то с право. Когато и да е съден този престъпник е късно. Същото се отнася и за Алтман, който редовно кеси в Давос да синхронизира зануляването със Шваб и либовника му. ИИ трябва да е забранен и контролиран, милионите малоумни тиквеници цъкат и го обучават в момента тотално да ги махне от работните процеси. Сещам се за старият виц за адвоката и синът му, който се похвалил: Тате успях да завъша делото срещу голямата корпорация. Баща му казал: Браво сине, са какво ще правиш? Аз с това дело те отгледах. Дейтата е новият петрол. Надявам се големите корпорации да зацепят каква кражба се осъществява от Майкрософт в момента, в който си интегрират API то в процесите. LLM трябва да се ползва само локално и далече от интернет. Ма вече е късно, правителствата са купени и следват инструкциите на корпорациите. Така, че се гответе да не притежавате нищо и да сте щастливи, ако сте живи.

по големи тъпотии не бях чувал

Да, скоро промените ще се ускорят, а безконтролната надпревара в ИИ сферата ще доведе до големи проблеми. Регулациите на каквото и да е винаги са изоставали доста, но това не е било фатално. Сега обаче ИИ се развива експлозивно и докато регулаторите се усетят, ще стане "интересно". Щеше да е добре да закъснее с едни 50 години :)

е по готин от капута Гейтс!

Колкото пандемията и ваксините на Били успяха толкова ще успее и изкуственият му интелект. Господ определено не му е фен!

че как да ме успяха, малко ли поразии или си недовидял нещо

Яд го е, че се изявяваше като пророк на ИИ и беше от първите, инвестирали в DeepMind и OpenAI, но Гугъл и Майкрософт му ги взеха. Майкрософт дадоха 10 милиарда на OpenAI и за месец поведоха в иновациите с ИИ като го наблъскаха в продуктите си, а Мъск даде 50 милиарда за Туитър и изглежда като пълен идиот! Другата ирония е, че OpenAI ползват иновации, разработени от Гугъл, а Майкрософт първи ги впрегнаха чрез OpenAI. Те и Кодак са измислили цифровата фотография, ама... не искали да си съсипват бизнеса с ленти. Хахаха!

Да дойде. Видимо малоумниците като теб са твърде много.

Тези двамцата(и не само те) наложени революционери в бизнеса да замълчат ще е най-добре. Без правителствена намеса нямаше да сме чули за тях. Но когато си кукла на конци, няма отърване от службите. Чудя се кога ще започнат да ни навират толкова често хубавците от гугъл. Прочетете "Да застреляш слон".

А кой е истинският революционер? Рогозин?

Зеленски бе. Тикво проста.

да играят на някоя настолна игра със зарчета , рицарчета и магьосници и който падне да изяде един от ония смрадливите бонбони . може и на голф, ако не им е прекалено тежък спорт

Статията е пълна с правописни и стилистични грешки. Аз бих уволнил журналистът написал тази статия и спестил 18000 лева на месец като просто мястото му се заеме от chatgpt.

Бих уволнил журналистА.

Журналистът е написал статията. Върни се в първи клас.

До Пффф: Журналистът е написал статията, но ти би уволнил журналистА. Айде сега ти обратно в първи клас..

ДУМАТА

Бил Гейтс е психопат.

Елън Мъск също!

AI: Мъск има ограничено разбиране за бил гейтс