Илон Мъск даде безплатен интернет на бедстващи германци

Много клетъчни и интернет мрежи не работят след наводнението

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да правиш реклама на гърба на хирата, ей там му е силата на ментака Мъск

За Супник 5 ли говориш. Или за пръскането с вида на улиците на Италия? Смешко

_stankow

В същото време германските радиолюбители са развърнали над 100 пункта за аварийна комуникация. Както винаги са го правели, и не само в Германия, при наводнения, земетресения, горски пожари. Но за това нито дума ! Никой дори не е чувал за това. А го правят от десетки години. Един Е Мъск и Негово Е Царството Рекламно ! Имаш пари - правиш си реклама. Имаш морал - помагаш на хората без да правиш пари от това !

Дай факти за думите ди. Kein problem. Ich spreche deutsch.

Голяма омраза бе. Малееее... От ушите ти извира. Ба си русороба. Ти дадели 5 лева? Ма що да дадеш ти не си германец. Ма какво направили германците... Ма той германец ли е. Човек без душа си ти. Злобно русоробско зомби.

За това ли включиха ХААРП, за ПР и реклама на Интернет? Като ти се срути къщата да се тагнеш в Инстаграм.

евтиният ПР на човекоподобното МЪСК е разбираем, но провалът на моторът на европейската икономика си има причини сериозни причини

По доббре ефтин ПР от който хората имат полза отколкото години пропаганда започваща със ЩЕ и винаги насочена срещу живота на хората.

Хайде няма защо да ти издухат къщичката за да вкараш безумния им интернет. Колонизация в действие.Апартейд плюс още модерни хватки от Виетнам.

Ненаврякал се щатен врякалник не се наврещя ей.

акомсе случи такова, бизнесите ще дадат ЙУХ.

_stankow

Давали са и пак ще дават. И доброволци. И любители. Забравихте наводненията във Варна ? Но затова няма да прочетете. Няма да пишат. Що останат само вашите мръсни подмятания. Това е антибългарската пропаганда. Припявайте ѝ !