Илон Мъск даде безплатен интернет на бедстващи германци

Много клетъчни и интернет мрежи не работят след наводнението

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

акомсе случи такова, бизнесите ще дадат ЙУХ.

Хайде няма защо да ти издухат къщичката за да вкараш безумния им интернет. Колонизация в действие.Апартейд плюс още модерни хватки от Виетнам.

Ненаврякал се щатен врякалник не се наврещя ей.

Явно от личен опит го знаеш. Не се срамувай. Баща ти пак ще се гордее с теб.

евтиният ПР на човекоподобното МЪСК е разбираем, но провалът на моторът на европейската икономика си има причини сериозни причини

За това ли включиха ХААРП, за ПР и реклама на Интернет? Като ти се срути къщата да се тагнеш в Инстаграм.

_stankow

В същото време германските радиолюбители са развърнали над 100 пункта за аварийна комуникация. Както винаги са го правели, и не само в Германия, при наводнения, земетресения, горски пожари. Но за това нито дума ! Никой дори не е чувал за това. А го правят от десетки години. Един Е Мъск и Негово Е Царството Рекламно ! Имаш пари - правиш си реклама. Имаш морал - помагаш на хората без да правиш пари от това !

_stankow

Давали са и пак ще дават. И доброволци. И любители. Забравихте наводненията във Варна ? Но затова няма да прочетете. Няма да пишат. Що останат само вашите мръсни подмятания. Това е антибългарската пропаганда. Припявайте ѝ !

Дай факти за думите ди. Kein problem. Ich spreche deutsch.

Голяма омраза бе. Малееее... От ушите ти извира. Ба си русороба. Ти дадели 5 лева? Ма що да дадеш ти не си германец. Ма какво направили германците... Ма той германец ли е. Човек без душа си ти. Злобно русоробско зомби.

По доббре ефтин ПР от който хората имат полза отколкото години пропаганда започваща със ЩЕ и винаги насочена срещу живота на хората.

Да правиш реклама на гърба на хирата, ей там му е силата на ментака Мъск

За Супник 5 ли говориш. Или за пръскането с вида на улиците на Италия? Смешко