Илон Мъск обвинява "Туитър" в измама с насрещен иск

Адвокатите му твърдят, че компанията има с 65 милиона по-малко "монетизирани всекидневни активни потребители", на които могат да бъдат показвани дигитални реклами, от 238-те милиона, които социалната мрежа е обявила

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Положителния резултат е че тоя мошеник спря да коментира глупости в нета Уплаши се мъск празната тиква, намери си майстора

Представяш ли си колко са зле, щом го търсят под дърво и камък за да си продадат смотаната фирмичка. Не знам дали има нормален човек, дето ползва туитър. Дори и Тръмп се оттегли, направи сметка...

Чудовищен б0кл.к е този. Светнаха го адвокатите му, че се е набутал с опбявената цена, която изцепи 100% докато пак беше напушен и от два месеца се чуди как да не плаща, мерзавеца. Дано да има все още справедливост на този свят, предстои да видим, дали парите са всичко на този свят.

Прав е Мъск.. всеки втори в Twitter е бот.. няма да плаща за ботовете и троловете .. Да кажат колко са,, да ги баннат и тогава.

Мъск е достатъчно луд, ако тия знаят много - да ги купи, и да закрие целя сайт. Може просто да си пренасочи домейна към tesla.com :)

44 милиарда е сериозна цена, дори и за неговата лудост.

Мъск се олива за пореден път. Защо никой не се интересува от действията му да попречи на алтернативни източници на енергия? Електромобил та електромобил??? За колко време милиардер може да фалира и да се разбере кой му помага? И друга тема за размисъл: Могат ли милиардери да лежат в средностатистически затвор? ;) ... за един приятел питам ....

Злобен и болен си Стефане. Лекувай се.

а ти пък си наивник. я се поинтересувай малко какви неща се случват, преди да разпореждаш

Препоръчвам Гарциния камбоджа, хем ще отслабнеш, хем по-спокоен ще станеш.

Туйтър като македонските, ма наобратно - макетата като не им даваш искаш, като им даваш нещат! Туйтър като ги искат не се дават, като не ги щат, се натискат!

Twitter струва не повече от 10млрд ;)

Не ми пука колко струва! Нямам акаунт и не чета “социални мрежи”! Имам си глава на раменете, сам си мисля и не искам да ми пълнят четивата с реклами! Един ю-туб ми отнема в началото минимум 30-40 секунди да им гледам и слушам платени тъпотии.

много си емоционален на темата за която не ти пука, ако ти пукаше сигурно вече линейките щяха да те возят към спешното с инфаркт!