Илон Мъск обвинява "Туитър" в измама с насрещен иск

Адвокатите му твърдят, че компанията има с 65 милиона по-малко "монетизирани всекидневни активни потребители", на които могат да бъдат показвани дигитални реклами, от 238-те милиона, които социалната мрежа е обявила

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Twitter струва не повече от 10млрд ;)

Туйтър като македонските, ма наобратно - макетата като не им даваш искаш, като им даваш нещат! Туйтър като ги искат не се дават, като не ги щат, се натискат!

Мъск се олива за пореден път. Защо никой не се интересува от действията му да попречи на алтернативни източници на енергия? Електромобил та електромобил??? За колко време милиардер може да фалира и да се разбере кой му помага? И друга тема за размисъл: Могат ли милиардери да лежат в средностатистически затвор? ;) ... за един приятел питам ....

Злобен и болен си Стефане. Лекувай се.

Мъск е достатъчно луд, ако тия знаят много - да ги купи, и да закрие целя сайт. Може просто да си пренасочи домейна към tesla.com :)

Не ми пука колко струва! Нямам акаунт и не чета “социални мрежи”! Имам си глава на раменете, сам си мисля и не искам да ми пълнят четивата с реклами! Един ю-туб ми отнема в началото минимум 30-40 секунди да им гледам и слушам платени тъпотии.

Чудовищен б0кл.к е този. Светнаха го адвокатите му, че се е набутал с опбявената цена, която изцепи 100% докато пак беше напушен и от два месеца се чуди как да не плаща, мерзавеца. Дано да има все още справедливост на този свят, предстои да видим, дали парите са всичко на този свят.

44 милиарда е сериозна цена, дори и за неговата лудост.

а ти пък си наивник. я се поинтересувай малко какви неща се случват, преди да разпореждаш

Положителния резултат е че тоя мошеник спря да коментира глупости в нета Уплаши се мъск празната тиква, намери си майстора

много си емоционален на темата за която не ти пука, ако ти пукаше сигурно вече линейките щяха да те возят към спешното с инфаркт!

Прав е Мъск.. всеки втори в Twitter е бот.. няма да плаща за ботовете и троловете .. Да кажат колко са,, да ги баннат и тогава.

Представяш ли си колко са зле, щом го търсят под дърво и камък за да си продадат смотаната фирмичка. Не знам дали има нормален човек, дето ползва туитър. Дори и Тръмп се оттегли, направи сметка...

Препоръчвам Гарциния камбоджа, хем ще отслабнеш, хем по-спокоен ще станеш.