Индонезия иска да се въоръжи с Eurofighter Typhoon

Джакарта предлага да купи всички изтребители на Австрия

Обратно в новината

Коментари - Индонезия иска да се въоръжи с Eurofighter Typhoon | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Самолетът е доста сериозно постижение, но друго не ми дава мира - защо ли главно мюсулмански държави го харесват? (Саудитска Арабия, Оман, Кувейт, Катар) Дали пък няма някаква екстра - с дърпане на лост в безизходно положение не да се катапултираш, а директно да се "телепортираш" в Рая, при девствениците, колко се водеха там на брой....

Ето момента да им продадем нашите супер изтребители МИГ и СУ. Хем мангалите имат опит с руските таралясници, хем ще могат да събират скраб, хем за нас един данък-Москва по-малко.

А Кюрбизария ще се превъоръжи със ф-16 под диктовка на цената на ф-35 за полските ВВС.

цената на ф-35, Муньо е едно, експлоатационните разходи друго - 1 летателен час с Ф35 е ПО-СКЪП от час с Ф22. Освен това секретните технологии в Ф35 няма никога да бъдат предоставени на про-руски мекерета каквито сред нас се оказва има доста - я президента ни какъв боклук излезе.

Балъци са индонезийците ! Защото не си купуват супер свръх мега самолетите от 1974 година ...Ф16 . Вероятно САЩ не им ги дават !

Балъци са индонезийците ! Защото не си купуват супер свръх мега самолетите Су-57. Невидими за радари от 1974та и само 40% брак и на половин цена. Вероятно Путин не им ги дава !

но ще ти разясня: С най-новите F16 ( от Lockheed Martin) получаваш СЕГА и технологии от 5то поколение -като AN/APG-83 AESA радар. Тайфунът макар и отличен многфункционален самолет от 4то поколение първо е значително по-скъп (и за покупка и поддръжка), второ изостава в преоборудването с нови системи - ъпгрйада с Captor Е радари тепърва предстои. Руснаците пък откак ги удариха Кримнаш-ските санкции, въобще не могат да направят авационен AESA радар.

Лъжата ни че AESA радара на Ф16 е голямо постижение.Оказа се вече и SAAB предлагат за Gripen C/D AESA радар със същите възможности,но по малък размер.И пакистанския JF-17 ще има през 2024г. AESA.По важно е да имаш Saab Erieye и да управляваш всичко,както Тайланд ,а не като нас данните от AN/APG 83 отиват в САЩ ,

''вече и SAAB предлагат'' ни не и в предложението към нас. А със стария радар и от ракети Метеор няма смисъл. Next.

JF-17 - Миг 21 с жалък китайски ресурс. Ти нормален ли си?

1. Индонезия иска Тифоните, за да притисне Русия за по-добри условия. 2. На Индонезия и е писнало да се занимава с Русия 3. Грипените пак са отпаднали. 4. Най-накрая ще вземат Ф16 блок 70.

5. Палмовото масло е поскъпнало и вече не е изгодно да се заменя за руски изтребители.

Ха - и тия нямат вече желание да купуват отново рашки самальоти.. предпочитат 20-годишни европейски пред Су-тата :) Нашите Ф-16 блок 70 ще дойдат, не се притеснявайте :)

Що бе , да си купят 40 годишни Ф-16, струващи по-скъпо от нов Ф-35

40 додишна е баба ти. F16 е бил винаги редовно модернизиран и ДНЕС разполага с 5то поколение радар и системи които в Раша са само 'хотелки и желалки'.

Хм, тия е знаят ли, че най-добрите самолети са Ф-16 на картинка, предплатени на 100%?

Друго си е Су-57. Само 2 летящи, ама какви... ехеее...