Коментари - Колко сайта има в уеб мрежата на Северна Корея | IT.dir.bg
назад

Колко сайта има в уеб мрежата на Северна Корея

Грешка в основния DNS сървър на КНДР позволи да бъде разкрит точният брой на уеб сайтовете в Северна Корея.

Обратно в новината

Коментари - Колко сайта има в уеб мрежата на Северна Корея | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глупост неземна. Севернокорейски сайтове със английска версия. Ами очевидно е че това са си сайтове, които са предназначени да бъдат гледани отвън. И ясно, за проба са пуснали 28. Изобщо да се каже че outbound е пуснал по погрешка inbound сайтове си е чиста техническа неграмотност. Корейците добре са сондирали службите за контрол на САЩ. Интересно дали някой ползва повече от 5000 сайта, колкото предполагат че са в Корея.

".tk" е безплатен, но за над няколко символа - 4 или 5 бяха.

Рубладжийските панелници не знаят дори каква е разликата между сайт и домейн! МУХАХАХАХАХА

Сайта е с домейн RU. Ти тъп ли си ?

имат толкова колкото е нужно на партията... и населението е колкото е необходимо на партията, а робите нямат думата

iceman_, ти си регистрирал домейн! Сайта е нещо различно от домейн!

Майорчето не пропуска да изквичи как Путин му е виновен, че не му става малката буба и споменава злите руснаци във всяка тема :) Я върви в етмата за развода на Бранджелинови - такъв експерт като тебе сигурно и там ще намери руската нишка :) Някой зъл руски корен на злия Пит ?

Колкото има и в мрежата на Рашистань! камсамолская права, мурзилка и телеграфна агенция на есесер - ТАСС значи 3 общо! То толкова стигат да промиват колхозните мозъчета!

Хм, аз съм регистрирал сайт с RU

Сега майорчето ще предостави доказателства, че в Русия има само три сайта. Нали ? Един слабоумен русофобски трол никога не би лъгал. Нали ?

ама ето отскоро един порносайт го няма, факт, а е хубав сайта не виждам защо са го спрели, пълно е с руско порно навсякъде, и руски .урви са милиони по света, срам ли ги от това, то ясно де, те и .ейове нямат в колхозия

Само аз имам три с ru домейн :)