Измериха мощността на взрива от Челябинския метеорит

Силата на експлозията е над 30 пъти по-голяма от тази на атомната бомба над Хирошима

Обратно в новината

Коментари - Измериха мощността на взрива от Челябинския метеорит | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И БЕБЕТАТА ГО ЗНАЯТ ТОВА АМА ДИРО СИ КАРА КОПИ ПЕЙСТ И ГУГЪЛ ТРАНСЛЕЙТ БЕЗ ДА СИ РЕДАКТИРАТ ''МАТРЯЛА''.....НЕЩО ЗА НИКОЛА ТЕСЛА ДА СА ВЕ УЧИЛИ У ДАСКАЛОТО.ЧОВЕКО СИ Е ПРОБВАЛ ЛАЗЕРИТЕ ПРЕДИ СТО И ПОВЕЧЕ ГОДИНИ..............ИЛИ КЛИМАТИЧНО ОРЪЖИЕ ....DEATH RAY.....

И Земята е плоска, нали? И никой не е ходил до края и, за да не падне, но го крият изродите. Цял живот ни манипулират, за да ни вземат парите за дюнер и панелката в Младост. Изроди!

Толкова са някой ядрени глави. Бомбата над Хирушима била 13 килотона, а не 15 както пишат. Ядреното торпедо Статус-6 е предвидено до 100 мегатона тротилов еквивалент. Цар Бомба взривена 1961г. е била 58.5 мегатона, като са махнали урановата обвивка иначе щяло да бъде 5 пъти по-мощно.

Още едно такова и орбитата на Земята ще отиде в канала.

хе хе на първия запис 5 пъти се ползва научния термин "хуй" с различно падежно склонение...

То имаше спътник ли така кръстен, на някакво такова име, на някакъв език. ;)

Въпрос на време е да долети нещо много по-разрушително. Случвало се е и ще се случва, а до момента нямаме разработена защита. Дори и системата за следене на опасни обекти е неефективна.

Ами как да е ефективна като днес светът има много по-важни въпроси да решава! Например еднополовите бракове, или възможността еднополови двойки да осиновяват деца! Не забелязвате ли, че БЛМ и хомосексуализма са много по-значими теми за САЩ напоследък от успехите на НАСА? И не само НАСА, ами и учените им като цяло.

Е ти що чакаш на САЩ? Пиши на Путин и Рогозин да направят защита. Нали са по по най, а и там няма нито негри, нито педали.

Хехе, и имат супер дупер ракети...

Нещо подобно са видали и динозаврите.

chavdarlk

Всъщност нищо подобно не са видяли... Онзи е бил с размер няколко километра и е треснал в земята/океана. Гледката е била мнооого по-различна.

Ако Господ Бог иска да затрие човешкия род Може просто метне няколко камъчета и да свърши работата

Демек, тоя метеорит е бил намек за Русия ли? За днес няма да получиш заплата от тролефермата! Наказан си!

ами, остава само да се молим, да не ни се стовари нещо още по-голямо...

То, ако тия работи ставаха с молби.....