Коментари - Изяжда по една звезда на ден. Откриха "най-гладната" черна дупка | IT.dir.bg
назад

Изяжда по една звезда на ден. Откриха "най-гладната" черна дупка

Галактиката J0529-4351 се намира на 12 милиарда светлинни години от Земята

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Изяжда по една звезда на ден. Откриха "най-гладната" черна дупка | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Черната дупка се намира в центъра на огромна, въртяща се около нея маса" - понякога и около мен се върти масата със салатата... но трябва много да съм се навъртял...

Въпросната въртяща се маса се казва акреционен диск.

Такава глупост........... Астрономи изследователи, бихте ли прочели какво сте написали. Ако аз напиша такава статия , ще ме разнищите.

Масата не се върти. Масата показва как обект реагира на полето на Хигс. "Акреционният диск (от латински: accrētiō – „уваличаване“) е структура (обикновено околозвезден диск), образувана от разпръсната МАТЕРИЯ в орбитално движение около масивно централно тяло."

Поле на Хигс няма, руска пачавро, нещо си объркал филмите. Изтрезней, наспи се, изяш си русенското варено и си припомни за БОЗОНЪТ на Хигс.

Щом Сорос Казва, значи е така. "През 1964 г. Питър Хигс и негови колеги предлагат хипотезата, че навсякъде в пространството съществува едно поле (ПОЛЕ НА ХИГС) и всички елементарни частици освен фотоните и глуоните взаимодействат с него. В резултат на механизма на Хигс частиците получават маса." Изключи си вече вибратора и отивай да лапаш... масата

Какъв сорос те гони бе, обезяно!?!?!? Ръсиш глупост подир глупост!!!

Цитирам Уикипедия. Да добавя, че Хигс няма нищо общо с масата хора които те въртят. ЧЕТИ!

Копи-пейстиш Уикипедия така както си копи-пейстиш спуснатите опорки, гнида путкинска!!! И се опитваш да си придадеш интелЕгенИн имидж!!! Разбираш от квантова физика колкото пипи парясаното от жени!!!

За хора като теб които не четат какво да пейстна?!? Но ти продължавай да спориш, че няма поле на Хигс и че масата се върти... или те върти... Изобщо защо не спреш да пишеш и да не идеш да правиш това което правиш най-добре - да въртиш ...

Да добавя - прав си - полето на Хигс е путинска опорка. Самият Хигс сигурно е путинист и рашист. Какво е това поле което не е одобрено от Сорос и АзБ?!?

Какви сороси те гонят бе, гнидо копейкарска??!??! Изобщо не ме интересуват никакви сороси!!! Просто пейстиш глупости. Хайде, заработи си копейчиците, мирясай!

Коментар - Моля пишете само на Български език. Остава въпроса кога ще порастне достатъчно, че да ни глътне?

и гладна за салами дупка от козяшката на Рошко нема.......