17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ко ктава с БАТЮ ,той започва да жмуца и да я скондапцва по всичко. Глада на МУЖИЦИТЕ ескалира . А КЪСИЯ си делка жулеза оръжия. Вече 4-5 г. БВП е УНИЗИТЕЛЕН. Това мирише на СССР. А САЩ и ЗАПАДА заезно НАПРЕДВАТ към МАРС. Жалко,че сме близо до такива АГРЕСИВНИ и БЕДНИ МУЖИЦИ..!

Как НАСА ще вземе проби от Марс и ще ги върне на Земята ? - Като на кино.

Вярата във великия презатлантически брат е бронирана здраво в гърдите. Критичното мислене и инженерното образование - не чак толкова. Ето малко факти направо от кака Вики: Testing of the Rijksmuseum "moon rock" in 2009 showed it to be a piece of petrified wood, likely from Arizona. An investigation showed that United States Ambassador J. William Middendorf II had presented Drees with the "moon rock" on October 9, 1969. The Apollo 11 astronauts were visiting the Netherlands at that time on a goodwill tour. За русофобите осигурявам превод на езика на тъщата при поискване.

BajMihal

Всеки може да напише нещо на английски ;) Нещо източник да кажеш? Или просто така демонстрираш, че го разбираш много английския ;)

Около lunar има подчертавки.

Източника си го искай от модератора, който го изтри.

petrovito

Няма невъзможни неща във филмовата индустрия. Америка е пионер там, а руснаците бързо учат. Важното е масите да плащат данъци, пък те ще ни донесат и въгленчета от слънцето

LOL, айде още един решил да се напъне и да се изложи. Поне досега постовете ти не бяха като на оня Стенли Некубрик от 4-ти километър, ама репутацията си е твоя, в правото си си да я хвърлиш на боклука.

тя цялата работа с колонизирането на Марс изглежда напълно невъзможна - няма атмосфера, температура минус 130 градуса, а те се притесняват дали няма бактерии, сигурно никога не са възниквали, защото условията не го позволяват

Че много лесно. Пратете Цецо Крадецо. Ако го изстреляте седнал в теслата на Мъск, може ви докара пълен багажник и няколко торби на задната седалка.

С руски ракети, как.

Както през 69-а като ходиха до Луната със Сатурн-5, даааа. Слушай санитарите и се отдай на твойта си поезия вместо да се напъваш.

Предпочитам да слушам НАСА, която заяви, че нямало скоро да се откажат от руските ракети.

Ти хубаво слушаш НАСА ама не забравяй да слушаш санитарите че да не те вкарат пак в тапицираната НАСА на 4-ти километър.

NASA такова нещо не е казвала. И тъпако, НАСА руски ракети не ползва.

Това обаче крие големи рискове, защото марсианските бактерии може да са смъртоносни за хората, а човешкия организъм да е напълно беззащитен към тях. е това е

е няма как да бъде така. за да са смъртоностни за хората трябва да могат да се размножават в човешкия организъм. А те до сега завалиите човек не са виждали. ДА не говорим за досег с имунна система и как да я избягват. Най вероятно климата на земята няма да им понесе и ще измрът. Защото са свикнали да си живеят в собствената среда и да използат сецифияни ресурси които се намират там. така че - споко. Много филми гледате.

През Йуха ми е как наса щяла да направи нещо си. Ич даже не ми е!

големи са, не са като пияндури, хванат ли нещо го свършват до край. Колко велико.

Какво е "роувър"?

роувър не е одеколон за пиене, достатъчно е да знаеш това ;)

роувър -> rover Нататък ако не знаеш английски, потърси в речника. А на този миндил отгоре не му обръщай внимание. Хейтърите са без значение, прескачай ги като засъхналите кучешки акита. Не си струва даже да ги подритваш, защото ще се изцапаш. Успешен ден!

явно си много елементарен за да се вържеш на провокацията му :))))

На елементарния му напън за провокация имаш предвид. Тоя е щатният трол към дир бг, на ден пише стотици постове, не знам каква им е нормата но е на норма. Тук повечето постове са все негови, не само тия със Стенли Кубрик от 4-ти километър до луната и акомпаниращата ги кенефна поезия която включва - май спонтанно, неконтролируемо - като го настъпи човек. За случайния посетител номерът минава предполагам, инак е очевидно, че е все той.

Колкото ходиха до луната,токова и ще вземат проби...;))) Няма такива смешници и лъжци като англосаксите. До преди 5-10 години им минаваха номерата със фалшивите им новини,НО колелото се върти!

Каква луна какъв Армстронг ккакъв Олдрин, Стенли Кубрик от 4-ти километър е снимал всчко, нали така. Само не упорствай толкова защото и това ще ти го лепнат към диагнозата.

И понеже са ходили до Луната, значи ще вземат и проби от Марс. Единствените доказано смешници и лъжци са руснаците. Поне два пъти доказано са лъгали. Първо излъгаха за кучетата Белка и Лайка, като в продължение на седмици осведомяват света за тяхното състояние, а през 90-те признаха официално, че кучетата са умрели в адски мъки през първит часове. Втори път лъгаха, че Гагарин се бил преземил в капсулата, дори народни комисари нагло лъгаха свидетелствайки, как са посрешнали и извадили Гагарин от капсулата, дори разпространиха фалшиво видео на изваждането му от капсулата, но след години офифциалната им версия е, че Гагарин се катапултирал и се приземил с парашут сам в безлюдна местност. Самия полет на Гагарин е доста съмнителен поради ред несъответствия и небивалици: 1. Полета не е обявен официално. 2. Телевизия, видео и снимки на излитането, полета и приземяването няма. Едва месеци по-късно се появява фалшиво видео на отварянето на капсулата за приземяване и на изстрелването на ракета 3. На кораба не е имало камери за наблюдение, въпреки че при всички полети на кучета преди това има такива и дори руснаците лъжат света за състоянието на четириногите в продължение на седмици 4. Лъжат за приземяването в капсула, като по-късно официално обявяват, че Гагарин е катапултирал и се приземил сам, което е последната версия. 5. При 3000 кв.км. безлюдна местност Гагарин се приземил близко до единствената къща в района и сам потърсил телефон да каже къде се е приземил. Естествено самото кацане с парашут никой не е видял. 6. Гагарин се пропива и няколко пъти уж на шега казва, че може и да не е летял 7. Този "герой" дори е разжалван от летец-космонавт на летец-изпитател и после: 8. Сравнително бързо е убит при съмнителна авиокатастрофа.

Ти как разбра,че не са ходили?Не ти ли е достатъчно,че американските марсоходи от години ни пращат снимки от марс.Съветските самовари 3 или 4 на брой даже не успяха да стигнат до там.Всичките им опити се провалиха поради технически грешки.А доколкото за лъжите и манипулациите,руснаците даже лъжеха,че А.С.Попов е измислил радиото пак се оказа друго. Чети малко научна литература а не сайтове с публикации без автор.

Много лесно както по филмите-те са царе на фантазе.

Санитарите на 4-ти километър явно много фантастични филми ти пускат, поискай да те разнообразят.

ей тия санитари бе,пак ме изпуснаха в гаровия кенеф

Вместо да се напъваш толкова слушай ги санитарите и приеми реалността каквато е. Знай си мястото и животът ти ще е много по-малко неприятен.

Какъв е този ръждясал бойлер, на осмата снимка?

Изобщо няма място за въпроси - чакаме всеки момент изявление от Курнелия Нинова как ще направи това елементарно упражнение. Днес тя взема проби от връх Бузлуджа , елементарно е да се вземат проби и от Марс. Тя се е свързала с марсианското БСП и местният партиен секретар е приготвил вече пробите. Още дръгарят Ленин е поръчал проби от Марс,какво се ежат сега капиталистите!

Ставаш за детски писател, дори по-велик и от Роулинг! Хари Потър е нищо пред великата ти "фантастична" мисъл и творческо "въображение"! Дерзай - санитарите на 4-ти км. те очакват с отворени обятия!

Ами със сегашните възможности - никак. Но някой ден и това ще стане...

хахахахааа....

Не ти ли писна да се напъваш с все същия резултат бе, да можеше да се видиш колко си жалък.

Как, как. С добър режисьор!

Казват се санитари тия дето са около тебе, не режисьори. Налягай си парцала в стаята и се старай повече с лечението си.

Фалшива новина! За истинската - да се замени НАСА с Роскосмос

След като оакаха и опоскаха Земята, плешивите маймуни се готвят да сторят същото и с останалите планети

Не може да се говори за живот, базирайки се единствено на наличието на вода. Съвсем различно би било, ако имаше достоверни данни за наличието на водка, бира и други благородни напитки.

А алкашите с ватенки щели да върнат празна бутилка с водка от Марс след 1000 години...

Никога не е съществувал спускаем апарат, който да може да кацне, да се изгасят двигателите, после да запусне, да излети и да се скачи с орбиталния. Нито през 60-тте, нито днес. Ако го имаше, да са го използвали многократно в подобрени версии. Мислете.

освен това Земята е плоска

И никога не са кацали на Луната и не са се връщали от там, даааа. Стенли Кубрик от 4-ти километър е снимал всичко, нали така. Отде ви изравят бе.

Мурзилките са в кома. Само американско кино им се привижда. Ама факта е че не са гледали нито един руски филм, освен за безаналоговите руски оръжия на Мосфилм. Ама яко гледат американско кино и теглят торенти с америкаснки филми :)))

Не са в множествено число, един руски щатен трол е дето се напъва да ги бълва тия тъпотии. Много добре знае, че се напъва да излъже; опитва постовете му да изглеждат като писани от различни хора което за случайния посетител тук може и да мине, инак е очевидно, че е един.

как, от дисни

А Холивуд?

Ми то все тая, и Холивуд и Дисни и всички останали все са ти на 4-ти километър, можеш да разнообразяваш имената колкото ти се ще. Само гледай да не ядосаш санитарите, освен ако наистина не обичаш да те наказват, може да има и такава част от диагнозата ти дето да не я знам още.

Сега ще представят демонстрации и анимации какъв хитър план са измислили. Щото трябва да се осигури финансиране.

NASA е бюджетна институция с близо 20 милиарда долара годишно и не и се налага да убеждава никого за какво ги харчи. САЩ съзнават прекрасно, че от наука е безсмислено да се чакат преки дивиденти. Парите са предостатъчно за подобни мисии. можеш ли да осмислиш какво са 20 милиарда долара? нека ти помогна, бюджета на България за 2017г. беше 21,9 милиарда обаче лева!

Всъщност непрекъснато се борят за тези пари. Всяка една издънка може да доведе до чуствително намаление н бюджета, както и ако временно замълчат. Трябва непрекъснато да поддържат интереса на общественото мнение. Това е и една от основните причини да ползват руско такси до МКС. От една страна им беше по-евтино, от друга парадирането с липсата на кораб им осигурява по-голям бюджет. Всъщност и в момента могат да качват и свалят хора от МКС, примерно с товарната капсула Драгон, но има малки рискове, които не им се ще да поемат точно заради възможното орязване на бюджета. А по-големия бюджет им позволява да разработят кораб за пътуване до Марс, за десетките други програми из цялата слънчева система. От дейността на НАСА печелят и всички, тъй като над 1800 иновации, изобретения и открития се ползват за различни комерсиални приложения и НАСА се явява най-големия локомотив за развитието на технологиите в световен мащаб.

Колкото ходиха до луната,токова и ще вземат проби...;))) Няма такива смешници и лъжци като англосаксите. До преди 5-10 години им минаваха номерата със фалшивите им новини,НО колелото се върти!

Я се завивай и си взимай вечерните хапчета, че санитарите пак ще те накажат.

то може да му харесва да го наказват ... като го гледаш колко е упорит

Виж, това не ми беше хрумвало, а май е точно така.

Ех, кви планове, какви изпълнения!!! И с какво ще стигнат до Марс и ще си вземат пръчките? Надяват се в следващите две години холивудските павилиони да поработят по въпроса за кацането и излитането от Марс? Ха-ха, нещастни кравари насрани!

Що се напъваш да изглеждаш в различни идентичности като очевидно нямаш мозъка да скриеш кой си. Пиши сии кенефната поезия дето всички знаят, че си я пишеш и че те лекуват от състоянието заради което я пишеш и мирувай.

Ха-ха, ти в дупката на кенефа ли стоиш, за да си сигурен? Илизаслепен от измишльотини и лъскави реклами мислиш, че си нещо повече от амеба ли? Стой си в клоаката, едноклетъчно!

Много пъти те съветвах да се примириш с реалностите и да кротуваш а ти пак се напъваш и ей го, пак си с пяна по устата. Знай си мястото и животът ти ще бъде много по-лек.

НАСА все някак си ще вземе проби. Все някак си ще организира извеждането им в орбита. някак си ще ги докара и до земята. И причната за това е проста - там действат стъпка по стъпка. Хора, които знаят много добре какво правят и не са склонни към авантюри. Днес всички знаят кой е първия космонавт - Юри Гагарин. Но всъщност това е първия космонавт върнал се жив на Земята. И то по доста щастливи стечение на обстоятелствата. А преди него доста съветски младежи са си оставли кокалите или в пустините на Казахстан, или в орбите около Земята. В САЩ никога не са обичали авантюрите в науката. И всъщност това е причината руснаците да ги изпреварят с пилотираните полети. Първите кораби "Восток" кацат на земата без космонавт - той катапултира на 15 хил м и с еприземява с парашут ( все едно катапултира от самолет на голяма височина). Докато всички американски астронавти са се приземявали (и проиводнявали) в космическия кораб ( без значенеи дали това е капсула, спускаем апарат или совалка) НАСЯА има опит с кацането на Марс. След някоя друга година ще направят и успешен опит с излитане от Марс - то е много подобно на излитането от Луната. Скачваето в далечна орбоита също е отработено добре по време на лунните мисии. Така че най-вероятно проекта ще с еувенчае с успех. Докато руснаците тепърва ще трябва да планират ходене до Луната. Ако не ги изпреварят китайците. Или индийците.

какво изломоти че нещо не ти се разбира,аман от капацитети лапащи помия

А, бе, отворкото, а колко неавантюристично загинали има от НАСА, за които е известно, че не са останали живи? А после сравни и със разсекретените архиви на руснаците и виж, че бройката е доста по-малка от онези - стъпкапостъпковците! Откъде ви кОпат такива неавантюристични, стъпка по стъпка ТЪПАЦИ НАЗОБЕНИ!

Първия човек в космоса е американец и се казва Шепард. Излитането е официално предавано по телевизията пред цял свят, както и от камери поставени в капсулата е наблюдаван през цялото време. Има един фалшификат на СССР, че преди него бил летял Гагарин, само че нито е обявяван такъв полет, нито е снимано изстрелването на ракетата, а в капсулата забравили да сложат камери, каквито преди това имало при кучетата Белка, Лайка. Приземяването също не е снимано и предавано, а относно него руснаците лъжат в продължение на години, че приземяването било в капсулата с допълнение, че Гагарин бил в несвяст или че бил усмихнат и още някакви варианти, докато след десетилетия обявиха, че бил катапултиран в зона, където селище нямало на 300 кв.км, но той имал късмет и се приземил до единствената къща в района без никой да го види и притичал до някаква жена да потърси телефон. Обаче "свидетелите" - народни комисари на СССР свидетелстват пред света, че го били извадили от капсулата, без нито едно документално доказателство. Ето това е по-невероятна история от тази за кацането на севернокореец на Слънцето през нощта.

Абе, къде въдят ИДИОТИ като теб?Завършени.

Щото руснаците не са скачили нищо в орбита досега. Палячо

"са се приземявали" Таково нещо, НЕМА! Краварите са стигнали само до приводняването!:))))))

Ха ,ха преди 10000 години марсианците пратили да вземат проби от земята и в следствие на това живота на планетата им загинал .Сега ще стане обратното

да не докарат някоя марсианска чума?

Има само две страни, Русия и Китай, които могат да изпрарят хора в космоса, и то само в ниска околоземна орбита. Има също една страна която постоянно разправя как ще праща експедиция до Марс, но странно, тя не е измежду първите две. Предвид гротескното разминаване между хвалби и възможности, можете ли да познаете коя е? Подсказка: Тц, не е Индия.

подсказка NASA със совалките, които спряха да летят 2011, все още статистически е качила/върнала повече хора на МКС от Роскосмос. Ако Роскосмос си спазят графика ще изпреварят NASA по този качване на хора до МКС чак идната година. втора подсказка! Китай до момента са качили 14 пъти човека в космоса със собствени ракети. Качените от Русия/Сащ са стотици. Китайци са прекарали общо 164 човекодни в космоса в собствени мисии (всички дни на всички китайски космонавти събрани заедно), руският рекордьор Валери Поляков в космоса е прекарал 437 дни наведнъж без да слиза. Китайската програма тепърва прохожда, велики постижения вероятно и предстоят, но все още сравнение с тези на Русия/Сащ са просто смешни първолаци.

Като смята бройката качени и свалени от совалката, сети ли се да извадиш на два пъти по седем?

Колко човека посетиха американската космическа станция? Отг. Трима. 5 години тя се търкаля необитаема около Земята и я потопиха. Същата участ постигна и руската станция, която имаше повече посещения - потапяне. След горене в атмосферата. А Сащ и Русия са искали да взривят станциите си в орбита. Но изключителното замърсяване с десетки хиляди частици щеше да блокира по-нататъшни шзвеждания на космически апарати. Причината за прекратяване на работа на двете станции е .....развитие и мутиране на бактерии в космическите станции. Руснаците се сдобиват с 1,5 м гадинка. В орбита. Точно както в космическите филми. Тази опасност не е по-малка от убийствената радиация в междупланетното пространство. Роботизирани кораби и с-ми са бъдещето на космонавтиката. Пилотираните кораби ще продължаваме да ги гледаме само по филмите. Където руснаците вече са конкуренция на Холивуд.

уточнявам в сметката качени/свалени не съм включил умрелите при катастрофата на Колумбия а ти обясни защо трябва взимам предвид другата катастрофа която няма нищо общо с МКС (и да не са в сметките ми за качени на МКС със совалка)

Браво на руснаците. Пак стотици години напред пред краварите и техните батути.

много съм възбуден и затова се крия

Хубаво е, че ме виждаш вече навсякъде ама не го афиширай, че още една мания за лекуване ще ти впишат в картона. Карай си на кенефна поезия и на "Стенли Кубрик от 4-ти километър до луната и обратно" и животът ти ще е по-лек.

Гогиии... пак пишеш глупости. Значи марсиянските бактерии ще бъдат патогенни, а? Нищо че никога не са имали допир с човешки клетки и не са изградили начини за преодоляване на имунната система. А адаптивната имунна система на човека почва да действа след 3 дена. Интересно как клетка която никога не е виждала кръв и човешко тяло ще почне да се дели в тази среда. Много филмчета гледаш Гогинка.

това което пишеш е чиста проба гадания ала баба Ванга! как ще реагира нещо неземно на нещо земно никой не знае и не може дори да предположи. ДОРИ И ТИ! Възможностите са от абсолютно никак, до безброй вариации на някак и всичко по средата. затова е тая мисия, за да прецени именно как. пп. тръгнал си "адаптивната имунна система на човека" да хвалиш, то без да търсим в космоса тука на Земята има безброй бактерии, вируси, паразити, отрови ... дето за нула време си я скапват без проблем.

Гладната ти "баба Ванг"а се занимава с молекулярна биология, работи в Швейцария и преподава имунология.

Когато гледам не холограмите - както пише един по-долу, а пейзажите на Марс, имам чувството, че се намирам на Земята в никой от по-негостоприемните райони... Бил съм в пустинни местности, които са по-грозни от пейзажите на Марс...

На Земята няма грозни пейзажи. Има грозно подсъзнание.

Горкия, иди в Сахара и се наслаждавай с "чистото" ти подсъзнание, но не за час в някой оазис, а за дълъг период от време на 50 градуса жега денем и 5 градуса нощем и гиблите да ти нахвърлят пясък и в затворените консерви, които си носиш за ядене :-))))

Как в филмине стават много лесно.

Какво биха били коментарите без Стенли Кубрик от 4-ти километър, дааа. Внимавай да не ядосаш пак санитарите, че ще ти спрат мрежата и ще липсваш толкова много на света с проникновенията си.

а мене пак не изпущиха от карлуковския кенеф за да си ида в гаровия че ме чакат там братята

Вместо да остроумничиш гледай да не ядосаш санитарите, пиши си кенефната поезия с химическия молив - нали от това те лекуват, няма да реагират особено - и кротувай. И не се напъвай да имитираш чужди идентичности че още една диагноза ще ти лепнат и айде още една чаша хапчета на ден, ако и да са жалки напъните ти на докторите колко им трябва, и те пътеки имат за запълване.

тия от наса задминаха и рашките по обещания,ще бъде това,ще бъде онова,само че още не сме готови за това онова

Никак!! Марс е хилограма, както и всичко там горе. :-)