17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никак!! Марс е хилограма, както и всичко там горе. :-)

тия от наса задминаха и рашките по обещания,ще бъде това,ще бъде онова,само че още не сме готови за това онова

Как в филмине стават много лесно.

Когато гледам не холограмите - както пише един по-долу, а пейзажите на Марс, имам чувството, че се намирам на Земята в никой от по-негостоприемните райони... Бил съм в пустинни местности, които са по-грозни от пейзажите на Марс...

Какво биха били коментарите без Стенли Кубрик от 4-ти километър, дааа. Внимавай да не ядосаш пак санитарите, че ще ти спрат мрежата и ще липсваш толкова много на света с проникновенията си.

Гогиии... пак пишеш глупости. Значи марсиянските бактерии ще бъдат патогенни, а? Нищо че никога не са имали допир с човешки клетки и не са изградили начини за преодоляване на имунната система. А адаптивната имунна система на човека почва да действа след 3 дена. Интересно как клетка която никога не е виждала кръв и човешко тяло ще почне да се дели в тази среда. Много филмчета гледаш Гогинка.

Браво на руснаците. Пак стотици години напред пред краварите и техните батути.

много съм възбуден и затова се крия

Има само две страни, Русия и Китай, които могат да изпрарят хора в космоса, и то само в ниска околоземна орбита. Има също една страна която постоянно разправя как ще праща експедиция до Марс, но странно, тя не е измежду първите две. Предвид гротескното разминаване между хвалби и възможности, можете ли да познаете коя е? Подсказка: Тц, не е Индия.

а мене пак не изпущиха от карлуковския кенеф за да си ида в гаровия че ме чакат там братята

да не докарат някоя марсианска чума?

това което пишеш е чиста проба гадания ала баба Ванга! как ще реагира нещо неземно на нещо земно никой не знае и не може дори да предположи. ДОРИ И ТИ! Възможностите са от абсолютно никак, до безброй вариации на някак и всичко по средата. затова е тая мисия, за да прецени именно как. пп. тръгнал си "адаптивната имунна система на човека" да хвалиш, то без да търсим в космоса тука на Земята има безброй бактерии, вируси, паразити, отрови ... дето за нула време си я скапват без проблем.

подсказка NASA със совалките, които спряха да летят 2011, все още статистически е качила/върнала повече хора на МКС от Роскосмос. Ако Роскосмос си спазят графика ще изпреварят NASA по този качване на хора до МКС чак идната година. втора подсказка! Китай до момента са качили 14 пъти човека в космоса със собствени ракети. Качените от Русия/Сащ са стотици. Китайци са прекарали общо 164 човекодни в космоса в собствени мисии (всички дни на всички китайски космонавти събрани заедно), руският рекордьор Валери Поляков в космоса е прекарал 437 дни наведнъж без да слиза. Китайската програма тепърва прохожда, велики постижения вероятно и предстоят, но все още сравнение с тези на Русия/Сащ са просто смешни първолаци.

Вместо да остроумничиш гледай да не ядосаш санитарите, пиши си кенефната поезия с химическия молив - нали от това те лекуват, няма да реагират особено - и кротувай. И не се напъвай да имитираш чужди идентичности че още една диагноза ще ти лепнат и айде още една чаша хапчета на ден, ако и да са жалки напъните ти на докторите колко им трябва, и те пътеки имат за запълване.

Хубаво е, че ме виждаш вече навсякъде ама не го афиширай, че още една мания за лекуване ще ти впишат в картона. Карай си на кенефна поезия и на "Стенли Кубрик от 4-ти километър до луната и обратно" и животът ти ще е по-лек.

Като смята бройката качени и свалени от совалката, сети ли се да извадиш на два пъти по седем?

Ха ,ха преди 10000 години марсианците пратили да вземат проби от земята и в следствие на това живота на планетата им загинал .Сега ще стане обратното

Колко човека посетиха американската космическа станция? Отг. Трима. 5 години тя се търкаля необитаема около Земята и я потопиха. Същата участ постигна и руската станция, която имаше повече посещения - потапяне. След горене в атмосферата. А Сащ и Русия са искали да взривят станциите си в орбита. Но изключителното замърсяване с десетки хиляди частици щеше да блокира по-нататъшни шзвеждания на космически апарати. Причината за прекратяване на работа на двете станции е .....развитие и мутиране на бактерии в космическите станции. Руснаците се сдобиват с 1,5 м гадинка. В орбита. Точно както в космическите филми. Тази опасност не е по-малка от убийствената радиация в междупланетното пространство. Роботизирани кораби и с-ми са бъдещето на космонавтиката. Пилотираните кораби ще продължаваме да ги гледаме само по филмите. Където руснаците вече са конкуренция на Холивуд.

На Земята няма грозни пейзажи. Има грозно подсъзнание.

Гладната ти "баба Ванг"а се занимава с молекулярна биология, работи в Швейцария и преподава имунология.

НАСА все някак си ще вземе проби. Все някак си ще организира извеждането им в орбита. някак си ще ги докара и до земята. И причната за това е проста - там действат стъпка по стъпка. Хора, които знаят много добре какво правят и не са склонни към авантюри. Днес всички знаят кой е първия космонавт - Юри Гагарин. Но всъщност това е първия космонавт върнал се жив на Земята. И то по доста щастливи стечение на обстоятелствата. А преди него доста съветски младежи са си оставли кокалите или в пустините на Казахстан, или в орбите около Земята. В САЩ никога не са обичали авантюрите в науката. И всъщност това е причината руснаците да ги изпреварят с пилотираните полети. Първите кораби "Восток" кацат на земата без космонавт - той катапултира на 15 хил м и с еприземява с парашут ( все едно катапултира от самолет на голяма височина). Докато всички американски астронавти са се приземявали (и проиводнявали) в космическия кораб ( без значенеи дали това е капсула, спускаем апарат или совалка) НАСЯА има опит с кацането на Марс. След някоя друга година ще направят и успешен опит с излитане от Марс - то е много подобно на излитането от Луната. Скачваето в далечна орбоита също е отработено добре по време на лунните мисии. Така че най-вероятно проекта ще с еувенчае с успех. Докато руснаците тепърва ще трябва да планират ходене до Луната. Ако не ги изпреварят китайците. Или индийците.

какво изломоти че нещо не ти се разбира,аман от капацитети лапащи помия

Ех, кви планове, какви изпълнения!!! И с какво ще стигнат до Марс и ще си вземат пръчките? Надяват се в следващите две години холивудските павилиони да поработят по въпроса за кацането и излитането от Марс? Ха-ха, нещастни кравари насрани!

А, бе, отворкото, а колко неавантюристично загинали има от НАСА, за които е известно, че не са останали живи? А после сравни и със разсекретените архиви на руснаците и виж, че бройката е доста по-малка от онези - стъпкапостъпковците! Откъде ви кОпат такива неавантюристични, стъпка по стъпка ТЪПАЦИ НАЗОБЕНИ!

Колкото ходиха до луната,токова и ще вземат проби...;))) Няма такива смешници и лъжци като англосаксите. До преди 5-10 години им минаваха номерата със фалшивите им новини,НО колелото се върти!

Сега ще представят демонстрации и анимации какъв хитър план са измислили. Щото трябва да се осигури финансиране.

уточнявам в сметката качени/свалени не съм включил умрелите при катастрофата на Колумбия а ти обясни защо трябва взимам предвид другата катастрофа която няма нищо общо с МКС (и да не са в сметките ми за качени на МКС със совалка)

Я се завивай и си взимай вечерните хапчета, че санитарите пак ще те накажат.

NASA е бюджетна институция с близо 20 милиарда долара годишно и не и се налага да убеждава никого за какво ги харчи. САЩ съзнават прекрасно, че от наука е безсмислено да се чакат преки дивиденти. Парите са предостатъчно за подобни мисии. можеш ли да осмислиш какво са 20 милиарда долара? нека ти помогна, бюджета на България за 2017г. беше 21,9 милиарда обаче лева!

Що се напъваш да изглеждаш в различни идентичности като очевидно нямаш мозъка да скриеш кой си. Пиши сии кенефната поезия дето всички знаят, че си я пишеш и че те лекуват от състоянието заради което я пишеш и мирувай.

как, от дисни

А Холивуд?

Ха-ха, ти в дупката на кенефа ли стоиш, за да си сигурен? Илизаслепен от измишльотини и лъскави реклами мислиш, че си нещо повече от амеба ли? Стой си в клоаката, едноклетъчно!

Мурзилките са в кома. Само американско кино им се привижда. Ама факта е че не са гледали нито един руски филм, освен за безаналоговите руски оръжия на Мосфилм. Ама яко гледат американско кино и теглят торенти с америкаснки филми :)))

Никога не е съществувал спускаем апарат, който да може да кацне, да се изгасят двигателите, после да запусне, да излети и да се скачи с орбиталния. Нито през 60-тте, нито днес. Ако го имаше, да са го използвали многократно в подобрени версии. Мислете.

А алкашите с ватенки щели да върнат празна бутилка с водка от Марс след 1000 години...

Първия човек в космоса е американец и се казва Шепард. Излитането е официално предавано по телевизията пред цял свят, както и от камери поставени в капсулата е наблюдаван през цялото време. Има един фалшификат на СССР, че преди него бил летял Гагарин, само че нито е обявяван такъв полет, нито е снимано изстрелването на ракетата, а в капсулата забравили да сложат камери, каквито преди това имало при кучетата Белка, Лайка. Приземяването също не е снимано и предавано, а относно него руснаците лъжат в продължение на години, че приземяването било в капсулата с допълнение, че Гагарин бил в несвяст или че бил усмихнат и още някакви варианти, докато след десетилетия обявиха, че бил катапултиран в зона, където селище нямало на 300 кв.км, но той имал късмет и се приземил до единствената къща в района без никой да го види и притичал до някаква жена да потърси телефон. Обаче "свидетелите" - народни комисари на СССР свидетелстват пред света, че го били извадили от капсулата, без нито едно документално доказателство. Ето това е по-невероятна история от тази за кацането на севернокореец на Слънцето през нощта.

Не може да се говори за живот, базирайки се единствено на наличието на вода. Съвсем различно би било, ако имаше достоверни данни за наличието на водка, бира и други благородни напитки.

След като оакаха и опоскаха Земята, плешивите маймуни се готвят да сторят същото и с останалите планети

освен това Земята е плоска

Фалшива новина! За истинската - да се замени НАСА с Роскосмос

Как, как. С добър режисьор!

Щото руснаците не са скачили нищо в орбита досега. Палячо

хахахахааа....

Ами със сегашните възможности - никак. Но някой ден и това ще стане...

Изобщо няма място за въпроси - чакаме всеки момент изявление от Курнелия Нинова как ще направи това елементарно упражнение. Днес тя взема проби от връх Бузлуджа , елементарно е да се вземат проби и от Марс. Тя се е свързала с марсианското БСП и местният партиен секретар е приготвил вече пробите. Още дръгарят Ленин е поръчал проби от Марс,какво се ежат сега капиталистите!

"са се приземявали" Таково нещо, НЕМА! Краварите са стигнали само до приводняването!:))))))

Казват се санитари тия дето са около тебе, не режисьори. Налягай си парцала в стаята и се старай повече с лечението си.

Не са в множествено число, един руски щатен трол е дето се напъва да ги бълва тия тъпотии. Много добре знае, че се напъва да излъже; опитва постовете му да изглеждат като писани от различни хора което за случайния посетител тук може и да мине, инак е очевидно, че е един.

Много пъти те съветвах да се примириш с реалностите и да кротуваш а ти пак се напъваш и ей го, пак си с пяна по устата. Знай си мястото и животът ти ще бъде много по-лек.