Какво е WordPress и как можем да си създадем сайт с тази платформа

Днес на най-популярната CMS система работят около една трета от всички сайтове по света

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

една уязвимост в тази CMS система прави уязвими всички платформи - сайтове правени на тази база, а уязвимостите не са една или две :))

Уязвимости има по всички платформи, включително и в сайтовете, които се пишат от "нулата". Ако Уеб мастъра ти е добър ще успее да те защити на 99 процента от опитите да те хакнат независимо какъв е сайта. Има си начини за всичко. И само да изкажа лично мнение - Пробвал съм по-известните КМС, но по-смислена и логична система от Джумла няма.

Ако знам какво означават всичките термини които са използвани в статията, повярвайте, няма нужда да ми обясняват, как се прави сайт с тази платформа. Това е само за смисъла на такава статия, не че не не знам за какво става въпрос !

@нАКа-47 Тук съм съгласен, работя с Joomla!, откакто беше Mambo. Правил съм сайтове със всичките и версии, сега очаквам да видя 4:) Относно Wordpress, има начини да се защити. При неого основния проблем идва, че се ползват плъгини, които са свалени от свободни ресурс,които плъгини и апе са платени. Тези свободни ресурси, са пълни с Backdoor, и други щитове. Докато не се научат да плащат, така ще е...