Какво стана на Изложението за потребителска електроника в Лас Вегас

Много хитри концепции и любопитни джаджи бяха разкрити от технологичните гиганти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

как какво? Само руска техника и всичката в скъпи рубли.

https://www.youtube.com/watch?v=c-UHWJf0Gk0

Е как, какво е станало?! Путин е разбил всички, с новата си сгъваема ракета със аналогов телевизор към нея! Още! Атомен самовар, който може да обикала планетата цяла година и да вари чай от всяко място! Още! Свъхзвукови палмени с Новичок! Матрьошки с изкуствен интелект! Обрали са всички награди!

Самият ти коментар показва, че не си човек който се интересува от новите технологии, а се опитваш да пробуташ политически опорни точки дори и в това. Жалки хорица с жалък начин да си изкарват прехраната.

Имате неточности в текста. Резолюция 8К е картина която събира 4 пъти 4К и 8 пъти FHD. Не е толкова сложно и според мен когато някой списва статии в раздел наука и технологии е добре ако поне има съответното образование. Иначе написаното се компрометира. Все пак ако сайтът държи таргета да му е само такива с незавършено основно образование - може да го вкара в заглавието си да се ориентираме, тия дето можем.

Съвсем изперкаха производителите.Целта да задоволят всяка прищявка на съвременните снобари ще изведе до неподозирани висоти интелекта на човечеството.

... до неподозирани размери на отпадъците от пластмаса.