17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Полетите нахуй с вашей резинке!

Само че не се ли движат в обратна посока? Т.е. ако станцията се движи в една посока, космонавтите стоят на едно място, но спрямо станцията сякаш се движат в обратната посока.

Разбира се, че изглежда така, сякаш се движат в обратна посока. Станцията отива да речем условно "напред", а за тях ефекта е че те самите се движат назад. Всъщност, те спрямо станцията остават на едно място, а самата станция тласкана от двигателите тръгва "напред".

Обикновено замирисва на клозет...

Пълна глупост. Ако съм ръководител на онези горе, никога няма да позволя в този хаос от кабели такива изпълнения. Дори не зная, как изобщо е възможно такова окабеляване. Едничкия ми кабел на рутера и интернета върви по стената в пластмасов канал.

Първо имаше ред, после стана кочина, като на "Мир".

_stankow

Забавно, успешно ни отвличат вниманието. Орбитата на МКС периодично се повдига чрез импулси на двигателите на руските товарни кораби Прогрес. Ако не се прави, МКС ще се снижи, ще влезе в атмосферата и ще прекрати съществуванието си. Сега, когато руснаците се отказаха от МКС, кой ще поддържа орбитата ? Ще има ли повече такива забавни филмчета изобщо ?

с фишеци отдоле... Ако той не се справя - ще пратят Железния човек на дежурство да я изклати (а може и по някоя от краварските пачи на борда).

_stankow

Ами ще трявба. Драгонът май има товарен вариант. Ще отиде с повече гориво, ще побутва ... Американците отговарят за ориентацията на станцията, жиродините са в техния отсек. Ще се научат и да дават импулси ...

Порнхъб нали правиха croudfunding за първия предаван на живо секс в космоса - от кога чакаме !

Откакто станахме англоговорящи, космонавтите станаха астронавти, странно защо Международната космическа станция не я наричате "астрономическа"!?

Зависи къде е закачена камерата. Ако я държи космонавт. Станцията се движи. Ако е закачена на станцията . Космонавтите се движат. Ако не съм пред телевизора. Местя го в другия крачол. В същото време се въртя заедно със земята около центъра и. Около слънцето. Около черната дупка в центъра на млечния път. И около дявол знае какво. Според жена ми. Постоянно се навъртам около хладилника.

Черната дупка на жена ти ли се върти всичко или грешно съм те разбрал ? Коя от двете ?

За теб всички знаем че се въртиш около черната дупка на майка ти