Коментари - Камера без лещи “вижда” различно | IT.dir.bg
назад

Камера без лещи “вижда” различно

Изследователят Патрик Джил от технологичната компания Rambus е разработил камера без лещи, която заснема чернобели изображения с ниска резолюция.

Обратно в новината

Коментари - Камера без лещи “вижда” различно | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мога, моля ви! Снимане без леща, Аристотел - е поне се еотбелязал преди... онази случка. В Ихтиман, казат кръстоносците... Споделете. моля - интересна тема - кръстоносците в ихтиман в снимки. Моля, познавам хора от Ихтиман, би било доста интересно.

ко кааш?

Човече ... хапчетата... не ги забравяй!

оправете си грешките, не пишете под статията. ЗАСНЕМАНЕ има и С

Дори и според Уикипедия Rambus са патентен трол, а не технологична компания. Да не говорим, че принципът на снимането без леща е известен от векове (първите фотоапарати не са имали обектив), да не говорим, че китайците и Аристотел са описвали принципа й. Изобщо - без коментар, поредната патентна простотия се задава...

Толкова са тежки тези камери с лещи, че едвам си мъкна телефона защото е с камера, чак не ми се снима вече. Пък и за какво ми е някакво си качество на изображението.

Колко трябва да ти е малко акъла за да си мислиш, че света се върти около телефона ти?

Камера без леща? Това е прародителят на днешните фотоапарати и оптични системи. Казва се "камера обскура" и е просто тъмна кутия с много малък отвор. Не постига сериозно качество, но върши работа. Известно е от поне 10-15 века.

В Ихтиман има снимки правени от кръстоносците преди 10 века. Матююююююю, има Wiki ма мама - за да не ставаш смешен.

Още Аристотел е описвал принципа й. Вярно, не са снимали, а са прерисували изображението, ама за да не се посрамваш - възползвай се от съвета си и поглени първо в уикипедията, безплатна е.....

zeddd

Ако кутията ти е колкото върха на молив... заври си главата в нея и снимай.

ами това в мишката какъв сензор е , същия елементарен

" може да бъде вградена във всякакви неща, от носими устройства до системи за сигурност и играчки, без да е необходимо да се добавя цената и тежестта на камера с лещи." Правете си сметката от колко години го правят без да знаем ..

Вие си цъкайте минусите и продължавайте да вярвате примерно на глупостите, че официално спират да следят :)

Всъщност интернет не е задължителен, все още, нали знаеш. Ако те притеснява, че някой ще ти следи порното... спри нета или порното.