Киану Рийвс стана жертва на deep fake

Някой е включил звездата в кадри от детското шоу “Улица Сезам”

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Киану и без това цял живот изглежда еднакво. Не е фалшиво, това е той като дете :)

Щяло да се превърне в заплаха към доверието в медиите! Хора! Че кой вярва още на медиите. И без това подбират какви новини и как да покажат, че да са политкоректни. Всички знаем, че медиите служат вече на богатите по цял свят, ама това щяло да разклати доверието. Ще разклати... дедовия. Доверие няма.

"Не всичко в интернет е истина" - Никола Тесла

То илигофрени и престъпници стават министри и депутати, тук някакви думички, мимики и песнички.

не съм много съгласен . в развитите държави са само престъпници . олигофрени почти няма

Това е МНОГО опасно за демокрацията ! По всичките земни кълбета ! Хора, бдете !

Нямате никакво право да се оплаквате !!! Искахте технологии и изкуствен интелект , залагате всичко само на това , разчитате само на тях , искате да не мислите , да не работите и смятате че технологиите ще ви сервират всичко наготово - Ето Ви ги , сега ще Ви се наложи да се наслаждавате и на всички гадости и опасности които ще се появаявата и за вбъдеще !!! Китайците казват : '' Внимавай какво си пожелаваш '' !!!! Желаехте високо технологичен свят , но сте прекалено наивни да си мислите че ще бъде само лесно и забавно - Който живял истински живот - живял - Мислете му тези които целият Ви живот ще е зависим само от технологиите и омпютрите - ГОРКО ВИ !!!!!

Алилуя брадър !!!

Я кажете кой се е издънил с непремерени приказки та ни пускате тази подграваща статия... за софт който Дискавъри чанел рекламира още от първия мандат на Барак Обама;)

Може да се уволнят всички актьори и DEEPFAKE да прави лгавните герои по снимка на вече умрял или остарял актьор или просто някой много добре изглеждащ без актьорски умения....