17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Грешка беше долунаписаното.

Къде е найлон муск да вози евтино? ха-ха...

Епа к ода ви кажа! Те и в операционните системи за мобилни устроиства ще станат първи в производството на каквото и д абило вече са първи, по наличие на гении сред населението си отдавна са първи! Мдам! Китай е следващия световен господар!

При руското такси съюз

Ко тана с последната степен на рокета дека изведе станцията! Беше гулем паник куда ше падне тука, писа се даже че краварете умували да я свалат с ракета или не, консултации са правиха с некакви световно неизвестни наши астрономи, сигур рода на некой у дира и т.н. И после нищо, се едно не е било.

В копирането нямат равни. Но това е всичко засега....

Рашките останаха без станция. Дори Чайниците си имат. МКС е 60% американска, 20% европейска и японска и 3 модула руски, от които единия изключен заради шум, а останалите 2 докове в които дори спят. Тоя идиот Шаломов и приятеля му Рогоносин съсипаха руската космическа индустрия. 30 години - нищо ново.

имаш Гоогле, Яндекс, Яхуу... седни и чети

Китай създадоха реален мини йонен двигател за придвижване в космоса. До сега го имаше само в научната фантастика Август ще го монтират на собствената си станция, така че да се придвижват с него. Кой друг го е направил?

Дойде ли ви това отляво, скапани насаджийски зомбита? Осъзнавате ли сега изведнъж колко нищо не струвате? ПП.: Аре, чакаме ви на "Луната". Келеши.

Iridium, GPS, Starlink също са йонни, най-стрият е Deep Space 1 изстрелян 1998г. ползват криптон или ксенон

Падна на "День победи" ( 9- ти май) в океана близо до Малдивите.

най-вероятно тайконавти, за астронавти не е известно дали ще допускат безплатно, но може и да има някой ден, като израз на добра воля.

Ако НАСА не струва нищо... какво да говорим за работодателя ти Роскомикс който дори си няма станция... А на модулите им на МКС има логото на Пица Хът :)))

копи/пейст на тъпотията си, а? На колко места ще се изложиш в незнанието си?

Китай има амбиции, но не може, все още, да създаде нещо свое. Всичко е копиране. Мъск реши, направи и изстреля Старлинк сателитите. Колко време му отне от ниво "О" до работещ интернет? Дори Безос само му диша успехите на Мъск. А колко тежи едно сателитче на Старлинк ....че и да има ЙОНЕН МОТОР, който да го държи да не падне от ниската орбита? Смятай какви технологии са разработени от инженерите на Мъск! Разбира се че има и китайци в екипът му....но едва ли мечтаят да работят в комунистически Китай?

Йонните двигатели не са големи носят се под мишница. На Starlink не само ще ги крепя следващите години на околоземна орбита ами ги и препозиционират след като са наредени като влакче.

А Рогозин какво прави? Скача на батута?