17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не забрави да събере знаменцето

За тебе ще набере билки. Лунните билки много помагали и срещу обсесивно-компулсвино разстройство, и срещу шизофрения, току виж те върнали в клиниката на лечение от хосписа където те зарязаха на палиативни грижи.

Да донесат някой чарк от всичките хиляди боклуци уж зарязани от американцте на десетина места по Луната. Тогава ще повярваме, че НАСА са ходили някъде. ;) Ама няма как да стане.

Викаш да пътува китайската сонда стотици киломентри по опасен терен, осеян с кратери и остри камъни, за да ти донесе на теб някаква джунджурия. Да рискува цялата мисия, за да ти докаже на теб очевидното. Като ти е такъв меракът, запиши се за китайската мисия и отиди да провериш лично. Нали според теб китайците ще отидат до няколко години години, а НАСА няма да стигне и след 100...

Ти се моли да ти донесат някое подходящо хапче та да има шанс да те излекуваме.

Хамерика хамерика само това говорите кланят и се велика била незнам си какво от къде тая любов като нищо хубаво не ви е дала дори визи не ви дава да идете да работите сред чврнилмите.

Тъжно е да видиш тук как червеногъзите сипят някакви реклами за Евразия и Китай

НАСА отекоха... :) Лол, хората какво правят вече - а насаджиите клесят в Хюстън и от време на време гледат мрачно нагоре към небето и се заканват на Луната с юмрук...

Я да си гълташ лекарствата и да мирясваш. Уморен си от врякота и олигавянето от предната подобна стати

я така или иначе.

НАСА отекли... НАСА има повече мисии в космоса от всички останали взети заедно! И това е факт! Както е и факт, че пишеш очевидни глупости.

Докато събира проби сади ориз.

САЩ до 4 години ще изпрати хора и на Марс, а кривозъбите колхозници още събират каманак от Луната! БУХАХАХАХАХАХА 70 години са зад МОГЪЩИЯТ САЩ! ПОНЕ 70 години!

Това Мъск ли ти го каза?

DMS "найлон муск" да съберем пари за американската копърка. Инак Марс нанайси!

DMS "Щерев". Да съберем пари, за да му присадят мозък, че да осъзнае какви глупости пише и да спре най-после!!! :)))

Има съобщение че Русия е изстреляла космически кораб от полигон във Френска Гвиана. Доколкото виждам, нещо подобно на Союз. Да, ама такова нещо се изстрелва от 1963 г. Не знам какво е новото тук. За незнаещите, това е на Екватора. Демек, е много по-лесно да изстреляш такова нещо в сравнение с Казахстан, да не говорим за Плесецк. Китай постигна успех с кацането на Луната. Това е безспорно. Това означава че китайците действат планомерно. И в скоро време китайски тайконавти ще кацнат на Луната. Ако се апроксимира американския опит от преди 50 години, китайците ще кацнат след най-много 5 години. А Руснаците още нямат идея за кацане на Луната. Преди 50 години те жзагубига лунната надпревара. Катастрофално. Но това не е всичко. От тогава досега СССР, а после Русия не е направила нищо. Един Союз. Малко фризиран, малко модернизиран, но същия 50 годишен стар престар апарат. Много добра машина. Но за времето към 1965. Сега американците вече пуснаха трето поколение на подобен апарат. А след няколко месеца Боинг ще пусне и втори модел. Ето това ги боли руско-съветските мекерета.

камъчета Вече се продават в Али-то

Купи си! Като ти е толкова акъла!

Показаните досега снимки са на Чанъе-4, г-н Гогов....

Ужас, това е напростимо !

Доста е близо! Вчера на статията за белтъци имаше снимка на ДНК-верига...

Добре де, няма ли да понакян найлон муск поне да им докара на земята каминете. Нали возел най-евтино?... Американските копърки най-евтините таксита в Галактиката..ха.ха...

Ти като имаш собствена кола, такси ли викаш, за да ходиш на работа? Че си тъп е очевидно, няма нужда да го доказваш непрекъснато!

Някой няма ли да се сети или е още рано?

Събират материали за нов вирус

Още един "специалист"! За пореден път: за да съществуват вируси на Луната, трябва да има клетки-гостоприемници, т. е. минимум бактерии. А те се нуждаят от вода. Ако на Луната имаше вода, щеше да гъмжи и от живот.

Абе спомням си, че американците разпродаваха имоти на луната, та се зачудих тези как така ще си копат там? Ами ако копнат на някой нивата? Трябва да си плащат, не може така! Иначе какво да кажем? Гадни комунисти! Сега ще изследват почвата там, утре ще започнат добив на полезни изкопаеми, вдругиден и завод може да отворят там, доката великата западна-ла цивилизация е заета да узаконява педофилията и да налага хомосексуализма.

сериозно ли? или така ти каза бабата пред блока?

Абсолютно сериозно :D тея верно продаваха парцели да си бучите лунните доматки :D :D

Луно, Луно, земьо македонска, и за тебе ке се трепаме.

Можеха да кажат и да им пратя две-три кофи от пръстта в двора, дето си изкопах кладенеца... А сега какво? На всичкото отгоре ще им казват и на тях лунатици.